Corsa D Ön Logo Izgarası Fikir??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan carizma59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

carizma59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben aracıma resimdeki logo ızgarasını
takmaya düşünüyorum internette bi kaç yere baktım
fiyatı maliyetine oranla oldukça yüksek. 170 TL civarında.
Sizlerin bildiği tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı alabileceğim..

corsa-d-logosuz-panjur.jpg

corsa-rieger-odak-005-600x600.JPG

makyajlı d kasalara olmuyor galiba bu panjurlar ?

D kasaların tamamına uyuyor die biliyorum.

Fotoda ki tampon makyajli opc. Uyar.

Tapatalk Pro

Son düzenleme:
Araç'i cok boğuyor o izgara bana göre...Araç'iniz Makyajli kasa(?) ise Ön Panjur'a Kaplama veya Plasti Dip Düşünebilirsiniz.Bana kalirsa deyiştirmeyin.

Eğer kaliteli bir şey istiyorsanız elimde kendi aracım için y.dışından getirttiğim irmscher orjinal panjur var.

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sa-d-irmscher-panjur-orjinal-150479055/detay/

Sayın abicim biz burda fiyattan şikayetçiyiz kaliteden değil. Panjur kalitesininde fazla bi önemi yok. 250TL Yazmışsın. Ben buldum 165/170 TL arasında forumdaki arkadaslara soruyorum daha düşük fiyata satan tanıdık arkadaşlar varmıdır die? :rolleyes:

Sayın abicim biz burda fiyattan şikayetçiyiz kaliteden değil. Panjur kalitesininde fazla bi önemi yok. 250TL Yazmışsın. Ben buldum 165/170 TL arasında forumdaki arkadaslara soruyorum daha düşük fiyata satan tanıdık arkadaşlar varmıdır die? :rolleyes:

O zaman ayrı tabi..

internette 70-80 tl lere düz siyah plastik de var ama bana kalırsa orjinal panjurunu söküyorsan benimki gibi bir şey tak, yok o kadar para vermem diyorsan da orjinalini hiç bozma. O ucuz plastik panjurlar bence arabayı ucuzlaştırıyor.

yurtdışından alabilirsin ebay.co.uk vardı

Geri