corsa d hız sabitleyici serviste 90 lira

İyi günler 2009 Corsa D N Joy SP sahibiyim. Az önce Eskişehir Alpata'yı Bursa Yücehünkar'ı aradım. İkisi de kesinlikle olmaz dedi. Hatta Yücehünkar arabaya zararlı beynini yakıyor dedi, Alpata daki usta da ben daha önce ne gördüm ne de duydum yanlışınız var dedi.
Bursa Neskar uyumluysa 1 saate takarız. 90+50 (50'si işçilik) tutar dediler.

Gerçekten bu ne tutarsızlıktır ya. Birisi kesinlikle olmaz diyor, birisi sen anlamazsın bu işlerden der gibi konuşuyor. biri de hallederiz diyor. Büyük ihtimalle bu hafta içi taktırırım. bilgi veririm.

İyi günler. Saygılarımla

çok komik ya aslında bu konuşulanları OPEL GENEL MÜDÜRLÜĞE göndereceksin biri olur diyor diğeri olmaz diyor biri beyini yer diyor valla çok komik işin ilginci buradakilerde aracı getirin oluyorsa hemen takarız dediler ve yaptılar yani...

çok araba değiştirdim, çok servisler gördüm ama hayatımda opel servisleri kadar merkezin servislerden, servislerin dünyadan bi haber olduğu başka bir markaya rastlamadım. bu ne ki opel servislerde her hangi bir konuda aynı cevabı alacağınız servis sayısı her halde yok denecek kadar azdır. bilgisizlik bir yana fiatları da kafalarına göre söylüyorlar.
c.c. sistemdeki parça fiatı 88 lira işçilik 30 lira. aracın yaşına ve indirim durumuna göre bunlardan indirim düşüldükten sonra yaklaşık 90-100 lira civarında tutuyor. uysaydı bana 90 liraya takılacaktı.
hiç bir servis bu fiattan fazla isteyemez. bunları opel türkiyeye bildirin.
servisteki aksesuar bölümünde cc. kolu vardı üzerinde 250 lira fiat var. oraya ne zaman konulduysa kolda fiatta orada duruyor. 250 lira fiat isteyen servisin dünyadan haberi yoktur. hala yıllar önceki fiatı istiyordur yada bulduk bir keriz yolalım diyordur.

sonunda taktırdım bana 110-120 civarı mal oldu

Geri