Arkadaşlar bugün 1.3 dizel aracımı 30000 bakımı için Körfez sanayi sitesindeki iki as opel servisine götürdüm. Konu başlığı açmamın sebebi genel anlamda servise aracını götürmek isteyenlerin bilgisi olması. Filtreler ve yağ değişimi için 300 tl. Ve ön fren balata ları için 100 tl ödedim. Mozot filitresi ni. Her 15 binde değilde 30 binde değiştirileğini bildirselerde değişmesini istedim. Ön fren balataları daha gider dediler 45000 bakımından önce değiştirmen gerekebilir dediler. Onlarıda değiştirdim. iki as özel servisin iki insan ilişkileri hoşuma gitti. Değişmesi gereken parçaları görüp kontrol edebiliyorsunuz. Yetkili servis Ekcan 30 bin bakımı için telefondan 650 lira istedi. 580 lira olur dediler. Yüz yüze görüşmedim. Belki biraz daha ine bilirler. Tabi içinde fren balataları yok. Mazot filitresinide değiştirirlermi bilemem. Zaten yetkili servislerdeki problem bence neyin değişip değişmediğini kestirememek faturadaki yazanı değişti kabul ediyoruz . Diğer özel servislerden de fiyat aldım. Ortalama 250-310 arası fiyat aralıkları var. Koyulan mazot filitresi nin cinsine göre fiyat değişiyor.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım yardımcı olmuşumdur.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi