Corsa D Beyin Koruyucusu Değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HAGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün balıkesirdeki opel servisi beni arayarak corsa d leri servise çağırdıklarını ve aracın beyinini koruyan parçayı garanti kapsamında ücretsiz olarak daha gelişmiş bir parça ile değiştireceklerini söylediler.Başka aranan var mı?

arkadaşlar bu teknik kampanyadan etkilenen araçlar servis girişinde şaşi nıumarasına göre program uyarı verecek ve aracınıza bu kampanya uygulanacak... Bakım zamanınızda veya herhangi bi servis girişinizde değişim yapılır...

bu konu daha öce açılmıştı...ama oradaki abs ile ilgiliydi...
bunun haricinde bir de beyin ile ilgili kapağıda mı değiştiriyorlarmış...

iyi de aynı konu mu oluyo şimdi bu???

Beni ABS ve direksiyon ile ilgili bir problemden arayıp çağırmışlardı.Ha bir de ilk Corsa D lerde marş motoru hatalı idi ancak beyin ile ilgili birşey duymadım Serkan. Bu arada Balıkesir'in neresindensin :D

bende aracı tınazdan almıstım ama abs kapagı ıcın aradılar sadece..bakalım en son komple corsa d lerı gerı alcaklar heralde...her ay yenı bı sorun cıkıo:s

parca degiştimi kodu kac degişti ise

iyi de aynı konu mu oluyo şimdi bu???

hayır aynı konu verildi demiyorum ki ben...o konu abs ile ilgiliydi demişim dikkat edersen...

sen beyin ile ilgili deyince birde beyin muhabbetimi çıktı diye soruyorum...

sorun yok yani..

birde kronik arka cam rezistans sorunu var arkadaşlar bilginize

arka cam rezistansında ne sorun var ben şimdiye kadar aracımda herhangibir sorun yaşamadım..zaten servise çağırmalarının nedeni de bir sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri