Bu arada ben hala şehir içi 12 litre yakıyorum nasıl bir iş bu ya çıldıracağım en sonunda
Abi bence sen motoru fazla açmışsın az biraz 3000 devrin altını görse iner o da işte

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada ben hala şehir içi 12 litre yakıyorum nasıl bir iş bu ya çıldıracağım en sonunda
Bursa'daydım ya nerde olayım SerdarcımSen neredeydin Çığır Abi?Eskişehir falan mı?Vallaha olurdu ama kimseye söylemedim..Ailem bile bilmiyordugünübirlik gittim akşam da eve döndüm..Oradaki abiler sağolsun buyur ettiler ama bursa ya dönmem gerekiyordu..Olur abi; tlfndan mesaj attım zaten, yakın zamanda buluşma ayarlayalım diye
performans olarak bilemem ama benim derdim zaten donanım..77 ile ceza yemiş biri olarak 120 hp den sonrası pek lazım olmuyor bana
ssana da önereceğim ama artık tadını kaybetmemiş vectra c kalmadı olanlar da zaten satılık değil.. Bence senin aracın maşallahı var.. düşük vergili ama yüksek kondisyonlu motoru, ekstraları ile her zaman değerli ve senin de az kahrını çekmemiştir o
![]()
Bursa'daydım ya nerde olayım SerdarcımUni zamanı Eskişehir deydim bir ara gitmek lazım
evet artık temiz vectra c kalmadı olanlarıda satmıyorlar artıkbenmi bizim kızın (aracın) kahrını o mu benimkini çekiyor pek bilmiyorum sürekli 97 içeriz depomuz hep fulldur, bakımları zamanından önce yapılır her hafta yıkanır cila çekilir, motoru silinir temizlenir ooo daha neler neler
![]()
bujiler olabilir bakımda baktırmak lazım ona filitrede yok birsey hatta su performans filitreyi takınca azaldı bile tüketimAbi bence sen motoru fazla açmışsın az biraz 3000 devrin altını görse iner o da iştedüşük ihtmal ama filtre ve bujilerle ilgili sorunu da olabilir
ooo bende nasıl serdar kardeşim onu yaşamak lazım canımı çıkarıyor bazen bire bir kadın doğası özellikleri tasiyor nazlı şeyAbi corsalar biraz nazlıdır derlerdi de inanmazdım![]()
Hava filtresi sesi bendeki ile aynı sayılır tek farkı sende çok düşük devirlerde bile duyulabiliyor bendeki filtre 3.500 rpm den sonra sendeki gibi ses çıkarıyor neden dersen sendeki simota bendeki 40 liralık açık hava filtresibırakta o kadar fark olsun yani ancak en kısa zamanda bende simota yada K&N ye terfi etmeyi düşünüyorum paraya kıyıp
Egzoz işine keşke hiç girmeseydin kumandalıda orta kat iptal olduğu için yakıtı inanılmaz etkiliyor + aracın manifolt ve egzoz sistemindeki garantiler devre dışı kalıyor + sürekli polis aracı bağlarmı korkusu ki daha kuzenim 1 hafta önce egzozdan durduruldu aracı bağlanıp yedi emin otoparkına çekici ile götürüldü bir dünyada ceza ödedi
Filtre en güzeli o yüzden ceza derdi yok , sesten sıkıldınmı sök orjinalini tak kafan rahat yanigarantinde bozulmuyor
Selam Dostum evet Simota kesinlikle tavsiye ederim bende sanaYakıtı inanılmaz derecede düşürdü desem inanırmısın
3500 devir de ne vardır bilmiyorum ama en yogğun ses verdiği devir diyebilrim kesinlikle bendede.
Egzoz düz boru geliyor Kat önde orjinalden ortada egzoz yeri var ama orta egzoz yok araçın orjinalinde bende orda ki alana kumandalı bir egzoz ekledim, istediğim zaman açıyorum sesini dinliyorum istediğimde kapatıp sadece hava filitresini dinliyorumAma söylediğin gibi hava filitresi yeterli aslında
Bu arada hakkaten ortada ki egzozu açınca çekişten düşüyor araç dur bir bakıyım otto racing son susturucu vardı bir ara onuda o yüzden çıkartmıştım onuda ekleyim bari
![]()
Bizim arabalar filtre takılınca abartmıyorum ancak gerçekten 1000 lik bir kawasaki gibi ses çıkartıyor üst devirlerde hele sen 3.000 devirde giderken tam debriyaj yapıp ara gaz ver ne demek istediğimi çok iyi anlarsınsanarsın ki altında 1000 lik bir yarış motoru var
Millet isyan ediyor volkswagen forumunda biz o kadar filtre takıyoruz ses alamıyoruz elin corsalısı inek gibi bağırıyor diye:rakir:
Ancak benden sana bir tavsiye uzun yola gittiğin zamanlar orjinal filtreni tak gerçekten baş ağrıtıyor bir süre sonra özellikle arabanda ailen var ise sürekli "hay senin filtrene , senin araban böyle sesli çalışmıyordu , arabanda arızamı var ?" bu tür laflar duymaya başlıyorsun o yüzden şehir içinde kullanmak en mantıklısı![]()