Corsa C'ye Sis Farı Taktırmak Mutlaka Bakın Masrafı Düşürün (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir soru:
ön sisleri arka sis düğmesine bağlatırsak, parklarla sisleri açmak mümkün mü ?. benim araçta kısa farları yakmadan sisler yanmıyor.
ve yaptığın gibi ayrı düğme koyunca parklarla yanar mı?
Tabiki Arka Sise Baglatırsan parklarda Yanmaz.Ama bu dugmeyi koyarsan yanar ;)

eywallah.

yaa hiç gerek yok böyle aktrasyonlara :D sislerden gelen + - kablolarından birini şaşe yapın diğerini de sigorta kutusunda arkak sisin sigortası var sigortayı çıkarın araya sıkıştırın kabloyu sonra siyortayı takın oldu bitti :D arka sis düğmesine basınca hem önler hem arkalar yanar hem de sigortalı maliyet sıfır :D ben corsa c varken yapmıştım öyle hiç de sorun yaşamadım

sisleri de bora larda kullanılan mercekli sislerin yansanayisinden almıştım silikonla yapıştırmıştım ayarlıyıp 35 liraya mı ne malolmuştu

kesinlikle katılıyorum. ben arka sisleri parklara ve frenlere bagladım. arka sis dugmesinide onlere baglıcam boylece extra masraf yapmaya gerek yok...

kesinlikle katılıyorum. ben arka sisleri parklara ve frenlere bagladım. arka sis dugmesinide onlere baglıcam boylece extra masraf yapmaya gerek yok...

Önemli olan Burda Masraf Değil Orjinallik ve işlevsellik Yoksa bende Bİliyorum Neyin Nasıl Baglanacagını.

bu gostergeyi söküp ön sis ledini nasıl takıcaz?

Led Takılmıyor yerine dibsiz Ampul Takılıyor.Yeri Zaten Hazır Sadece Ampul ve ona göre duy gerekli.

ooo güzel işlem olmuş:) sis farını orjinalini ayarlardım size en uygunundan sağolsun parçacım çok iyi

Önemli olan Burda Masraf Değil Orjinallik ve işlevsellik Yoksa bende Bİliyorum Neyin Nasıl Baglanacagını.

Led Takılmıyor yerine dibsiz Ampul Takılıyor.Yeri Zaten Hazır Sadece Ampul ve ona göre duy gerekli.

kımseye neyı nasıl baglıcagını ogretmıyoruz fıkrımızı soyluyoruz. ( bu arada torpıdoda demir anahtar baya ıslevsel duruyo...)

bir soru:
ön sisleri arka sis düğmesine bağlatırsak, parklarla sisleri açmak mümkün mü ?. benim araçta kısa farları yakmadan sisler yanmıyor.
ve yaptığın gibi ayrı düğme koyunca parklarla yanar mı?

sisleri kısalarla yakmak istiyorsun herhalde;
önce kısalarla sisleri yakarsın sonra parka düşürürsün sisler yanmaya devam eder, nereye bağladığın önemli değil!

Geri