Corsa C'ye Sis Farı Taktırmak Mutlaka Bakın Masrafı Düşürün (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
melih arkadaşıma da sormak istiyorum. daha önce gsi panjur aldığını hatırlıyorum. ne kadara mal oldu acaba ?
gsi panjur ve sis farı önümdeki hedefim..

ama tabı o mumkun deıl cunku sıs farı düğme panelinin değişmesi bile sadece 135 lira ...

servislerde belli olmuyor MElih sormak gerek... Benim trigere işçilik 85 kdv dahil aldılar. sanayide işçiliğe 105 kdv dahil istediler düşün artık:) sormak lazım kesinlikle, ama uğraşarak kendin yapmanın zevkide başka. Alperde işi biliyo zaten fahri opel doktoru:)

Son düzenleme:
Abi İşçilik PArası vermeyin Diye ugraşıyorum yahu aaaaaaaaaaaa :D işçiliği çıkarın bu toplamdan bundan aşşağıya yaptıramazsınız :) SAdece 150 tl Dügmesi Yahu,150 degmez bi dügmeye yazıktır.

yaa hiç gerek yok böyle aktrasyonlara :D sislerden gelen + - kablolarından birini şaşe yapın diğerini de sigorta kutusunda arkak sisin sigortası var sigortayı çıkarın araya sıkıştırın kabloyu sonra siyortayı takın oldu bitti :D arka sis düğmesine basınca hem önler hem arkalar yanar hem de sigortalı maliyet sıfır :D ben corsa c varken yapmıştım öyle hiç de sorun yaşamadım

sisleri de bora larda kullanılan mercekli sislerin yansanayisinden almıştım silikonla yapıştırmıştım ayarlıyıp 35 liraya mı ne malolmuştu

yaa hiç gerek yok böyle aktrasyonlara :D sislerden gelen + - kablolarından birini şaşe yapın diğerini de sigorta kutusunda arkak sisin sigortası var sigortayı çıkarın araya sıkıştırın kabloyu sonra siyortayı takın oldu bitti :D arka sis düğmesine basınca hem önler hem arkalar yanar hem de sigortalı maliyet sıfır :D ben corsa c varken yapmıştım öyle hiç de sorun yaşamadım

sisleri de bora larda kullanılan mercekli sislerin yansanayisinden almıştım silikonla yapıştırmıştım ayarlıyıp 35 liraya mı ne malolmuştu

Sagolasın Yaaa Bak Bizim Aklımıza Hiç Gelmemişti bunlar Biliyomusun Sende olmasan Napcaz Biz.......

rica ederim böyle şeyler paylaştıkca daha fazla fikir sahibi olabiliriz ;)

Abi İşçilik PArası vermeyin Diye ugraşıyorum yahu aaaaaaaaaaaa :D işçiliği çıkarın bu toplamdan bundan aşşağıya yaptıramazsınız :) SAdece 150 tl Dügmesi Yahu,150 degmez bi dügmeye yazıktır.

bir soru:
ön sisleri arka sis düğmesine bağlatırsak, parklarla sisleri açmak mümkün mü ?. benim araçta kısa farları yakmadan sisler yanmıyor.
ve yaptığın gibi ayrı düğme koyunca parklarla yanar mı?

Geri