Corsa C Spor Yay Hakkında....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fit59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Hepinize Merhaba....

2006 model 1.2 silverline Corsa C aracım var.... arkadaşımında 2006 hyundai getz marka aracı vardı... 5.5 cm fk yayaları vardı onları çıkarttı ve ben aracıma takmak istiyorum... olurmu olmazmı diye düşhelerim var.... 2 araçta b segment olduğu için sorun yapmaz diye düşünüyorum ama siz değerli arkadaşlarında fikirlerini almak istedim....

ne dersiniz 2006 getz fk spor yayları 2006 corsa c ' ye olurmu??

veya olması için takozları değiştirsek yeterli olurmu?

Ben her ikisininde sökük halini gördüğüm için sana kesin ve net cevap veriyorum, olmaz.

Getzin arka yaylar Corsanın neredeyse 2 misli uzunluğunda.

Corsanın dizel olanı ile benzinli olanının yayları bile farklı iken siz nasıl oluyor da getzin yayını takmayı düşünüyorsunuz anlamış değilim. Araçların ağırlıkları aynı mı acaba. Basit bir konu değil bu yay meselesi iyi düşünün derim.

valla abi ben bilmiyorum işte olurmu olmaz mı o yüzden sizlere soruyorum... yayların sahibi sormuş ustaya çaplar hemen hemen aynı.. takozları değiştirirsiniz gerekirse demiş o yüzden sorma gereği duydum....

Olmaz...

teşekkürler arkadaşlar burdanda anlayacağımız gibi.... işi bilene gidip araca uygun yayları almak gerekiyor... öyle bi arkadaşın verdiği başka aracın yaylarını değil....

takılmasına takılır arabanın şasi düzenini bozarsınız o yüzden asla takmayın

kesinlikle olmaz. yuvaları otursa bile araçların ağırlıkları ve yol tutuş kabilyeti farklı olduğundan yayın sertliği bile herşeyı değiştirir.

Geri