S.a Corsa C aracımız için Angel ve Xenon almayı düşünüyorum...
Angel olarak Junyan marka...Resimdeki;

Xenon konusunda bi fikrim yok...90 TL'ye de xenon var 500 TL'ye de var...Hepsiburadadan sipariş vercem...
Acaba ucuz olandan alsam bir sıkıntı yaşarmıyım?
Xenonlar çok ısınıyormuş angellara bi zararı dokunurmu?
En çok tercih edilen 8000K sanırım sizde bunu önerirmisiniz?
Birde parklar, arka plakalık ışıkları ve yan sinyalleri beyaza çevirip yan sinyalleri sürekli yanar hale getircem...
Yan sinyallerin sürekli yanınca dış plastiğin eriyeceğinden falan bahsedilmiş...Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
Bu ampulleri de hepsiburadadan sipariş vercem fakat ampul tiplerini bilmiyorum...O konuda da bilgi verirseniz sevinirim...
Edit: Arka altlardaki sislerinde her ikisini sürekli yanar hale getirip daha az parlayan ampul takıyım diyorum...galiba bunun içinde parkların ampullerinden gerekecek değil mi?
Corsa C de kullanılan ampul tiplerini de buldum...

Angel Far Bağlandı...
Resimler...

19.12.2010 günü de farlarıma xenon uygulamasını yaptım...ilgili resimler...
Angel olarak Junyan marka...Resimdeki;

Xenon konusunda bi fikrim yok...90 TL'ye de xenon var 500 TL'ye de var...Hepsiburadadan sipariş vercem...
Acaba ucuz olandan alsam bir sıkıntı yaşarmıyım?
Xenonlar çok ısınıyormuş angellara bi zararı dokunurmu?
En çok tercih edilen 8000K sanırım sizde bunu önerirmisiniz?
Birde parklar, arka plakalık ışıkları ve yan sinyalleri beyaza çevirip yan sinyalleri sürekli yanar hale getircem...
Yan sinyallerin sürekli yanınca dış plastiğin eriyeceğinden falan bahsedilmiş...Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
Bu ampulleri de hepsiburadadan sipariş vercem fakat ampul tiplerini bilmiyorum...O konuda da bilgi verirseniz sevinirim...
Edit: Arka altlardaki sislerinde her ikisini sürekli yanar hale getirip daha az parlayan ampul takıyım diyorum...galiba bunun içinde parkların ampullerinden gerekecek değil mi?
Corsa C de kullanılan ampul tiplerini de buldum...

Angel Far Bağlandı...
Resimler...

19.12.2010 günü de farlarıma xenon uygulamasını yaptım...ilgili resimler...
Son düzenleme: