Corsa 2008 akü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smtskr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smtskr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar, 2008 1.3 cdti 75 beygir aracım var, geçen gün marşı yavaş çevirmesinden servise gittim. Akü de sıkıntı var değişmesi lazım dediler. Velhasıl; aracın üzerinde orijinal GM Varta 65 amper akü var, ve bu akü çok pahalı. Piyasada başka marka 65 amper akü yok olanlarda zaten orijinaliyle aşağı yukarı aynı fiyatta. 60 amper ya da 70 amper akü taksam sıkıntı olurmu? Tavsiyeniz nedir?

70 amperden bir şey olacağını sanmam.

Merhabalar arkadaşlar, 2008 1.3 cdti 75 beygir aracım var, geçen gün marşı yavaş çevirmesinden servise gittim. Akü de sıkıntı var değişmesi lazım dediler. Velhasıl; aracın üzerinde orijinal GM Varta 65 amper akü var, ve bu akü çok pahalı. Piyasada başka marka 65 amper akü yok olanlarda zaten orijinaliyle aşağı yukarı aynı fiyatta. 60 amper ya da 70 amper akü taksam sıkıntı olurmu? Tavsiyeniz nedir?

yeri müsaitse yani sığıyorsa 70lik takılabilir. araç orjinalse herhangibir alarm ses sistemi yoksa 60lıkta yeterli olur. üretim tarihi yeni olması akünün iyi bir seçim olur. 6 aydan fazla olmuş bir akü için kullanılmadan önce şarja bağlanması tavsiye ediliyor fakat bizde bunu dikkate alan yok

Kendi aracıma 2011 2 ay önce varta d24 60 amper aku aldim 180 tl ve gayet memlunum bakalım ne kadar dayancak 2 yil garantili.
Sizin aku iyi dayanmış

Merhaba.

Benim 1.2 aracın ilk orjinal aküsü 50A idi ve 3 yıl gitti. Daha sonra dışarda 60A Varta ile değiştirdim. Akünün oturduğu yer boyuna çok geniş, değil 70 belki 100 bile sığar.

Bence sizde dışarda 70A Varta, Mutlu ile değiştirin.

Teşekkürler yorumlarınız için, 70 amper sığarsa onu deneyeceğim.

Teşekkürler yorumlarınız için, 70 amper sığarsa onu deneyeceğim.

Hatta artısı olur eksisi olmaz ;)

dizel araç 72 veya 75 daha iyi olur.ben 77 amper varta silver aldım yarım marş benim araç 1.7 dti

dizel araç 72 veya 75 daha iyi olur.ben 77 amper varta silver aldım yarım marş benim araç 1.7 dti

Evet 70 değil hatta 75A alın. Yaz kış tek marşla uzun süre rahat edin. Yer olarak dediğim gibi rahar rahat sığar ki boş yer bile kalacak buna emin olun.

Geri