Corsa 1.7 dti İzlenimlerim

Deniz o araçlar bence çok güzel,konforlu,devirli ve güçlü tek kronik sorunları ilk çıktığında direksiyon kutusu problemiydi ben iki kere garantiden değiştirmiştim bende dizel peugeot 206 vardı şirketin tahsis ettiği kabus gibiydi diğer arkadaşı kandırıp corsayı almıştım oh be dünya varmış dedirtti bana her anlamda hayırlısı olsun güle güle kullan çok pinti bir makinan var ayrıca, insana benzinliği unutturuyorlar iki sene kullanmıstım cok da memnundum ...

Evet abi gerçekten çok cimri. Gsi da batığın zamanla basmadığnın zaman arasındaki yakıt farkı çok büyüktü fakat bunda o farkta çok az.

bizde de jetta mk1 var dizel :) şehir içi ve şehir dışı inanılmaz bir çözüm :) dizelin içeriye ses alması sıkıntı dgl , teyp denen bişey var şarkı - müzik dinleyin olsun bitsin :) mis gibi ...

Dediğin gibi ses olayı sıkıntı değil.

corsa c guzel araba ya... :D

2 yıldır kullanıyorum aracımı 1.7dti benimkide dün hava alanına gittim aracımla 4. vites sabit 160 yapıyor fakat arada sırada arıza lambası yakıyor turbo selonoid valfinin temzlenmesi gerekiyor ama ustam bi türlü yanaşmadı çok zor iş diye :( o şekilde biniyorm stop edip çalıştırınca düzeliyor zatende pek bi sorun yaratmıyor 20 tl lik yakıt ile şehir içi 100 120 km görmek mümkün bodrum eskişehir arasını 100 tllik eurodiesel ile geldim halen birazcık vardı izmir e uğradım öncesinde yakıtı gerçekten çok çok ekonomik klima açıktı yolculuğn coğunda ve 3 kişi+ yük şekilnde geldim ayrıca yokuşlarda çok fazla atak fakat artık sığmıyorum eşyalarım vs. birde küçük araç olması beni biraz uzaklaştırıyor sanırım değişitiricem ama hiç gönlüm elvermiyor satmayı :/

bu arada sesi cidid manada çok fazla :D 1.7dti comboda nisbeten daha az bu ses ama corsada dahada fazla belli oluyor :) müzikle çözmek en güzeli :)

gokalp abi gayet net ekonomik bi arac oldugunu anlatmis aracin... de herkes gibi sizde gurultuden sikayet etmissiniz... :( olsun okadarcik yav :) siz ekonomiye bakin...

3.6 filan duyuyorum hep o rakama inilebilirmi...? uzun yolda 80-90 km ile inebilicegi maksimum rakam sizce nedir? 1.3 cdti ninde 1.7 dti ninde?

bayramda tek başıma konyadan tokata gitmiştim,rotam nevşehir boğazlıyan ve zile tokat idi ,sakin kullanımda 3,6 yaktı ,ideal hızı 85 filan galiba ,araçta yazılım var ,kat iptali var,yakıtı azaltırmı arttırırmı bilmiyorum ama benim araç bu kadar yaktı işte :) euro dizel

bayramda tek başıma konyadan tokata gitmiştim,rotam nevşehir boğazlıyan ve zile tokat idi ,sakin kullanımda 3,6 yaktı ,ideal hızı 85 filan galiba ,araçta yazılım var ,kat iptali var,yakıtı azaltırmı arttırırmı bilmiyorum ama benim araç bu kadar yaktı işte :) euro dizel

3.6 mutis bi rakam... dti 1.7 super bi yakit gercekten evet sonradan bisiler yapilmis aracinizda ama onlar ne kadar etkiler bilenler yorumlarini paylasir umarim... acaba 1.3 cdti leri ne kadar yakar... birde 1.3 cdti lerde anlik yakiti gorebilicegim board computerler yol bilgisayari varmi? bu arada paylastiginiz icin sagolun fikir sahibi oldum :) son olarakta gunaydin :D uyku tutmadi

bende corsa 5 kapı 1.3 cdti dizel 95 hp enjoy 111 almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde. tavsiyeleriniz ne yönde olur, yazarsanız sevinirim... yokuşlarda 75 hp lerde ses oluyormuş civata boşluğu gibi. biraz kafam karıştı paylaşımlarınız için şimdiden tşk ederim.

Geri