Corsa 1.7 dti İzlenimlerim

Yok sadece uzun yol.

Sırf şehir içi kullanımda dur kalk trafiğinde 170 kuruş yakıyorum.

Elimden geldikçe turbo açmadan kaldırmaya çalışıyorum fakat mümkün olmuyor.

turbo acilirsa okadar fazla yakmiycak ya oyle kisitlamayalim bence duz yolda 2000 devri asmadan degistirebiliriz vitesi...

bu 1.7 motor ısuzunun yapmış olduğu bir motor ve gerçekten uzun ömürlü ama bakımlar yapıldığı sürece

frenlerin çözümü astra h kaliper ve büyük disk

bu 1.7 motor ısuzunun yapmış olduğu bir motor ve gerçekten uzun ömürlü ama bakımlar yapıldığı sürece

ali abi sende 1.3 cdti var sence 1.7 dti mi 1.3 cdti mi her acidan... ben hizi dusunmuyorum ekonomik acidan dusunuyorum sizce corsa c ye 1.3 cdti mi 1.7 dti mi uygun?

ben 1.7 kullanmışlığım yok ama 1.3 daha sessiz diye biliyorum

ben kullanırken tüketimlerinin aşağı yukarı aynı olacağını düşünüyorum ama şu yönden bakarsak 1.7 araç ticari olarak geçecek ve her sene tüv olayı olacak ayrıca araç 3 kapılı bir araç bu 1.7 konusunda beyaz güvercin daha iyi bilgi verir

170 max hız bana az geldi? daha çok olması gerekmiyor mu? 1.3 le bile 170 180 ler yapılabiliyorken?

ben 1.7 kullanmışlığım yok ama 1.3 daha sessiz diye biliyorum

ben kullanırken tüketimlerinin aşağı yukarı aynı olacağını düşünüyorum ama şu yönden bakarsak 1.7 araç ticari olarak geçecek ve her sene tüv olayı olacak ayrıca araç 3 kapılı bir araç bu 1.7 konusunda beyaz güvercin daha iyi bilgi verir

anliyorum yok zaten ben bulgaristandan bakicam araci bakarsam... yani vergi olayi okadar etkilemiycek beni abi... evet 1.7 daha gurultulu bi arac 1.3 e gore herkes diyo onu... 1.3 lerde 3 kapilisi var dimi... corsayi alicaksam 3 kapi almak isterim arac zaten kucuk bi arac o bakimdan daha kullanisli olur benim icin...

ozaman mahmut abinin bilgilerini bekliycez :)

sormasi ayip fotograftaki jetta sizin mi acaba? mutis bisi o ya o ne...

Yokya :( ama renk aynı inş. ilerde o hale gelir bende çok beğendim :)

1.3 multijet fiatın geliştirdiği bir motor herzaman 1.7 derim .mazotu doğru yerden aldığın ve filitrelerini orjinal ve zamanında değiştirdiğin sürece sorun çıkarmaz

Geri