Corsa 1.7 dti İzlenimlerim

Deniz o araçlar bence çok güzel,konforlu,devirli ve güçlü tek kronik sorunları ilk çıktığında direksiyon kutusu problemiydi ben iki kere garantiden değiştirmiştim bende dizel peugeot 206 vardı şirketin tahsis ettiği kabus gibiydi diğer arkadaşı kandırıp corsayı almıştım oh be dünya varmış dedirtti bana her anlamda hayırlısı olsun güle güle kullan çok pinti bir makinan var ayrıca, insana benzinliği unutturuyorlar iki sene kullanmıstım cok da memnundum ...

170 km max hıza takan yok mu hala ? bu gerçekmi?

1.3 multijet fiatın geliştirdiği bir motor herzaman 1.7 derim .mazotu doğru yerden aldığın ve filitrelerini orjinal ve zamanında değiştirdiğin sürece sorun çıkarmaz

peki mahmut abi yakit acisindan nasil degerlendirebiliriz okadar buyuk bi fark olucagini sanmiyorum ama 1.3 onde gibi biraz?

turbo ve motor hacmi olarak 1.7 daha az yakar.100 km de 4 litreye kadar indirdim.

3.6 filan duyuyorum hep o rakama inilebilirmi...? uzun yolda 80-90 km ile inebilicegi maksimum rakam sizce nedir? 1.3 cdti ninde 1.7 dti ninde?

chipli araçlarda olabilir.

chipli araclarda olabilir derken ciddimisin? bana chip olayi ne biliyim ya garip geliyo... chiplenince nasil olurki daha az yaksin?

bizde de jetta mk1 var dizel :) şehir içi ve şehir dışı inanılmaz bir çözüm :) dizelin içeriye ses alması sıkıntı dgl , teyp denen bişey var şarkı - müzik dinleyin olsun bitsin :) mis gibi ...

Geri