Avrupa Yakasında FLoryada Yalçın Ustam VAr Her Türlü Problemini Halledebilirsin En Ekonomik şekilde.istersen adresini verebilirim.Ayrıca Problemini Tsm Olarak Yazarsan Daha Rahat Yardımcı olabiliriz sana
Teşekkür ederim.
Göstergede bulunan elektrik arıza lambam kontak açıldığında bir süre yanıp sönmesi gerekirken yanık kalıyor.Ancak çalıştırdığımda sönüyor.Servisinde check up a sokmuştum arabamı.Oradaki ustalar 2 sebepten olabilir demişlerdi.en kuvvetli ihtimal olarak "kurum vardır temizlenmesi gerekir" teşhisinde bulundular.2. ihtimal üzerinde çok durmadıklarından bende unuttum

Ancak bazen kendini mi sıfırlıyor yoksa kendiliğinden geçiyor mu bilmem bazen sönüyor.Kontak açıldığında yanmıyor.Ama çok uzun sürmüyor bu!
yoldayken birden yanıyor ve araç acil duruma alıyor kendini.hem çok yakıyor hemde performansı düşüyor.
Şu anki en büyük problemim bu.bunun yanında direksiyon titremesi ve tıkırtıları mevcut.Yürüründe de sert amortisörleri filan var..
Kısacası tüm bunları servise söylesem ve aracı versem ki;bunlardan dolayı vermek amaçlı check up yaptırmıştım bana şu an hatırlayamadığım ancak abartı bulduğum bir fiyat çıkarmışlardı.
Birde 60 bin bakımı için benden 1150 ytl istemişlerdi.Bende yedek parçacıları doşaşıp 60 bin bakımı için gerekli olan orjinal GM parçaları sordum..Uzun araştırmalar neticesinde Aksaray da bir toptancıdan tüm yedek parçaları aldım toplam maliyeti 455Ytl tuttu..Bunun yanında birde usta tavsiyesi aldım.Ancak usta genel bir ustaydı.70 Ytl ona verdim ve 2 saatte bende başında kalarak tüm değişmesi gereken parçaları değiştirdi.Parçaları bilirsiniz (yakıt filtresi dahil hava,polen-triger kayışı ve seti,balatalar..)
kısaca 525Ytl ye işi bitirdim böylece oldukça hesaplı kapattım bu işi.
Şimdi önümde böyle bir örnek olması sebebiyle servis yerine bu modelleri iyi tanıyan ustaları tercih ediyorum..Haksız mıyım ?
Florya'daki Yalçın usta da sanırım bunlardan biri..Ulaşabileceğim bilgileri alabilirsem ve birkaç Usta daha tavsiye gelirse amacıma ulaşmış olacağım.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
Hiç yolda kalmamanız dileğimle...
Yüksel