connect 1.8tdci beni ezdi resmen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Combo kullanmadım ama bir yaz tourneo ya bindim 75 bg olana yol tutusu kesinlikle sorunsuz istanbul ankara 150 km hızla sbt gidiliyor,fakat motoru kamyon gibi çalışıyor,performansıda idare eder.Combo daha sessiz ve ama tourneonun oturumu ve sürüşü daha rahat belkide daha yüksek olmasından olabilir.Ayrıca tourneoda asr sistemi de opsiyonel olarak sunuluyor comboda böyle bir secenek yok.

Combo kullanmadım ama bir yaz tourneo ya bindim 75 bg olana yol tutusu kesinlikle sorunsuz istanbul ankara 150 km hızla sbt gidiliyor,fakat motoru kamyon gibi çalışıyor,performansıda idare eder.Combo daha sessiz ve ama tourneonun oturumu ve sürüşü daha rahat belkide daha yüksek olmasından olabilir.Ayrıca tourneoda asr sistemi de opsiyonel olarak sunuluyor comboda böyle bir secenek yok.

ombodada esp var

Combo,connect,partner,berlingo..Bunların hepsini kullandım şirkette..İçlerinde en oturaklısı ve en iyisi bence connect..Caddy hiç kullanmadım onun için yorum yapamayacağım..Ama benim görüşüm connect her şartta her koşulda combo'yu yer..

gel beklerim kangooyla her türlü kapışırım..mehmet gazihandan araba chip yaptırıcam 88hp cıkıyo araba ozaman connectin 90bg hertürlü yerim

arkadaşlar şuan şahsen ben hafif ticari almak istesem combodan başka araba almam..(caddy de dahil=)

gel beklerim kangooyla her türlü kapışırım..mehmet gazihandan araba chip yaptırıcam 88hp cıkıyo araba ozaman connectin 90bg hertürlü yerim

Benim kimseyle kapışmak yada yarışmak gibi bir niyetim yok..Ayrıca kapışacak olsam kangoo yada comboylada kapışmam...Milletle kapışmak falan istiyorsan al bir gsi falanda öyle hakkını ver arabanın..Bırak hafif ticari araçlarda işini yapsın..Chip olayına falanda hiç girmeyeyim en iyisi...

Kardes eps dediğin elektronik direksiyondan başka bir sey değil oda zaten sorunlu takır tukur....
Ticaretin kralı mercedes vaneo dur.Hem performans hemde konfor ayrıca kalitede cabası..,esp,ısıtmalı koltuk,park sensörü,sunroof

Son düzenleme:
hemşerim geçmiş olsun :) :):o

Benim kimseyle kapışmak yada yarışmak gibi bir niyetim yok..Ayrıca kapışacak olsam kangoo yada comboylada kapışmam...Milletle kapışmak falan istiyorsan al bir gsi falanda öyle hakkını ver arabanın..Bırak hafif ticari araçlarda işini yapsın..Chip olayına falanda hiç girmeyeyim en iyisi...

:alkis::alkis: + 10 Çip, mip işlerine döndürmeye gerek yok konuyu. Bana göre combonun tasarım ve motorunun sessizzliği dışında Connectten bariz bir üstünlüğü yok.Ayrıca aracına yazık etme. Adamların ekonomi için yaptıkları motorları sanki STI motoruymuş gibi zorluyorsunuz. Boşver isteyen geçsin, sen ekonomik gezmeye bak.

peki senin combonun 120 ile girebildiği viraja connect girebilcekmi?:) Bide böyle düşünmek lazım..

Giremeyecekmi? Combonun 5 tane mi tekerleği var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri