connect 1.8tdci beni ezdi resmen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fordun kralına 5 para vermem opel bu kadar kaliteliki opelcilerin sitesi bu kadar kalabalık ve o kadar zevkli ist kastamonu arası glf fsi le kapıştım vw 190 ı geçemedi o connectin 90 lığı gelsin kalkışta 3 boy fark atmazsam opeli 3 paraya satarım.1.6 civic le kapıştım kalkışta 2 boy sonra fark attım daha sonra anca peşimden gelebildi ve 3 kere kalktım adam kafayı sıyırdı siz araba kullanmasını beceremiyosanız size megane 2 veya megane 3 ü tavsiye ederim

1.3 cdti ile 1.6 civic'e fark attın ? Yanlış okumuyorum dimi ?

bence CIVIC' i kullananda hayır yoktur. yoksa bence CIVIC yenerdi

2005civicleri çok gözünüzde büyütmeyin derim.bu pazar x14xe astra g bile sarıyer istinye arasında 3.witeste vtech'e mesafe açtırtmadı hatta ilk hızlanmadaki kayıpları braz topladı bile.kalkıştan itibaren bir iki boy belki açıldı.o da birinci vites we özellikle ikinci wites yüzünden(ama hakkını yemiyim ikide adım adım beni geçti).aracımda hava filtresi sökülü haldeydi, sebring çift çıkış egzoz, boch super4 buji war.bunlar bu kadar etki etmez heralde.bilemiyorum kullanıcı farkı olabilir belki de ama sonuç olarak biraz geç frenajla önünde bitirdim diebilirim.sonrasında zaten yol gidiş gelişe düştüğünden iyice tehlikeli olacağını düşünüp bıraktım.buda benim böyle bir anıms...

hava filitresinin olmaması ve bujılerın yeni olması halıyle ufakta olsa bi güç artışı saglamıstır.ama hondanın yani japonun teknolojisini motorunu begeniyorum

bende geçen gün 185 le giderken hyundaı era beni öyle bi geçtiki az kalsın arabamı benzin döküp yakacakım yaw nie gitmiyo bu meret:(((

fordun kralına 5 para vermem opel bu kadar kaliteliki opelcilerin sitesi bu kadar kalabalık ve o kadar zevkli ist kastamonu arası glf fsi le kapıştım vw 190 ı geçemedi o connectin 90 lığı gelsin kalkışta 3 boy fark atmazsam opeli 3 paraya satarım.1.6 civic le kapıştım kalkışta 2 boy sonra fark attım daha sonra anca peşimden gelebildi ve 3 kere kalktım adam kafayı sıyırdı siz araba kullanmasını beceremiyosanız size megane 2 veya megane 3 ü tavsiye ederim

İyide nasıl oluyor bu ? Senin arabanın motoru farklıdır belki, yada civic soförü acemidir. Bu opel arabası gitmiyor, çok hantal bu arabalar.

bende geçen gün 185 le giderken hyundaı era beni öyle bi geçtiki az kalsın arabamı benzin döküp yakacakım yaw nie gitmiyo bu meret:(((

Al işte, arkadaş aynı dertten muzdarip. Ya kardeşim bu opel arabaları gitmiyor. Daha öncedende yazdım, eğer opelden daha hantal bir araba türü varsa bilen yazsın bizde öğrenelim.

Arabam 1.3 cdti corsa, onu çok seviyorum, gücünü kuvvetini biliyorum, ekonomi için yapılmış, 2 kişilik karı kocadan oluşan bir aile için falan ideal bir araç.Opelede tüketicilerine böyle bir araç sunduğu için teşekkürederim.Herkeste aracının ne olduğunu ne için yapıldığını bilmeli ona göre konuşmalı diye düşünüyorum.

golf fsi a 1.3 cdti astra ile kafa tutabilen; 1.6 civic e kalkışta fark atan bu standart astrayı nasıl kullandığını bir anlat bakalım da hepimiz öğrenelim nasıl araba kullanacağımızı.

Yazdıklarını okuyunca aracının astra coupe falan olduğunu düşündüm, astra 1.3 cdti olduğunu görünce aldı bir gülme, kusuruma bakma tutamadım kendimi.

benm bldiğim opel seri olurdu ama benm ki nedense gitmiyor yaa:(( hele o hyundaı ye rezil olmak kahretti beni. adamı 180 ne kadar geçiyorum o da sanki 180 den sonra rokete alıyo fırtına gibi geçiyordu beni o gün soğudum opelden zaten:(

civic geri geri mi kalktı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri