connect 1.8tdci beni ezdi resmen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araçlar ticari olursa yani camlı koltuklu kamyonet görünürse ruhsatta 1,3 ile 1,8'in hatta 1,9 caddy'nin bile vergisi aynı..
Yakıt olarak chipli bir combo her zaman az yakar bana göre çünkü 75'lik transit içiyor mazotu :)
aynı zamanda transit kaba bir araç binek değil ne kadar süsleselerde son zamanlarında, combo bana göre sw-mpv tarzı gibi, tasarımı yeter..
Unutmadan geçen gün birinin 75'lik transitin deposuna su bardağı ile benzin kattığını duydum, zaman zamanda yağ ve katkı maddesi koyuyormuş, performanstan çok memnundu. Sende böyle birine denk gelmiş olabilirsin :)

Araçlar ticari olursa yani camlı koltuklu kamyonet görünürse ruhsatta 1,3 ile 1,8'in hatta 1,9 caddy'nin bile vergisi aynı..
Yakıt olarak chipli bir combo her zaman az yakar bana göre çünkü 75'lik transit içiyor mazotu :)
aynı zamanda transit kaba bir araç binek değil ne kadar süsleselerde son zamanlarında, combo bana göre sw-mpv tarzı gibi, tasarımı yeter..
Unutmadan geçen gün birinin 75'lik transitin deposuna su bardağı ile benzin kattığını duydum, zaman zamanda yağ ve katkı maddesi koyuyormuş, performanstan çok memnundu. Sende böyle birine denk gelmiş olabilirsin :)

:kop::kop::kop:

Transit combodan daha iyi virajlara girer bence :D:D:D
ve son yapılan daha komforlu :D:D:D
caddy konfor olayını abarttı ve connect te o yüzden comforu arttırdı:D:D:D

Örneğin ben 1.7 cdi vaneo (triptironic) ile 2005 model 1.6 otomatik civic i filan yiyorum...Hem kalkışta hem rollingde. Hacim önemli.
abi hayrett dorusuu!ben corsa 1.3 cdti (chipsiz haindeyken)16 jant 4 kişiylee draglarda vaneo ya 2-3 boy ara açtımm!bu arada vaneo otomotiktii!zaten vaneonun 0-100 ü 16 saniye felan olması lazımm!senin kapıştığın honda asılmamıştır belkii veya arabası sorunludur!yoksa hondayı geçmek kolay deil yanii!hele hele vaneo gibi bi arabaylaa!

yaaa kurban olun o arabalara citroen berlingonun 1.9 turbosuz olanına bindinizmi hiç binmediyseniz yorum bile yazmayın at arabası bile daha iyi gider.
140km/h larda kalıyoo!bizim eniştede vardıı!uzun yol yaptım bii kamyonu sollamaya çıkıyorumm!karşıdan gelen araba 3 km ötedee ben sollayana kadar kafa kafaya geliyozz:) Allah tan kamyoncular insaflıda gaz kesiyolar(yeni kamyonlar)!gaz kesmese işimiz baya zorrlaşıyo:)kamyoncu bakıyooo bu yanımda ne yapmaya çalışıyoo diyee:) sollamaya çalışıtığımı anlamıyoo bilee:):)

Ford'un dizel motorları bence opelinkinden çok daha iyi..Emin ol 1.3 connect olsaydı bile onuda geçemezdin...

peki senin combonun 120 ile girebildiği viraja connect girebilcekmi?:) Bide böyle düşünmek lazım..

Hiç şüphen olmasınki Combo'nun 120 ile girdiği viraja,Connect 150 ile sorunsuz bir şekilde girer..

arkadaşlar yolda giderken connect le kapıştım gecemedim hatta bana fark attı ..bizim arabanın bu kadar hantal olduğunu bilmiyordum :mad:
oo connect 90 lık felandırr!75 lik senii geçemez!tabi aracında sorun yoksaa!combo 1.3 hantal bi araba haliylee!ben sizin yerinizde olsam hiç durmam chip yaptırırımm!ben corsada bile chipe ihtiyaç duyuyodumm!comboda chipe haylii haylii ihtiyaçç varr!olmazsa olmazlarından yanii!chipten sonra 90 lığıyla bile kapışırsınn:)

Combo,connect,partner,berlingo..Bunların hepsini kullandım şirkette..İçlerinde en oturaklısı ve en iyisi bence connect..Caddy hiç kullanmadım onun için yorum yapamayacağım..Ama benim görüşüm connect her şartta her koşulda combo'yu yer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri