COMPONENT te pioneer mi jbl mi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
jbl 16 lık compları aldımmm (edit)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

önler için kararsız kaldım

pioneer
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-A172C-17cm-COMPONENT-SIFIR-ORJINAL_W0QQidZZ12723709

Maximum output power 220 Watt
pixel.gif
pixel.gif
Nominal output power 60 Watt

jbl
http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-607C-MID-COMPONENT-16-CM-SIFIR-ORJINAL_W0QQidZZ12221888
RMS:70

Peak: 210 Watts

arkalar için bu ürüne karar verdim
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-A6992S-MAX-460-WATT-SIFIR_W0QQidZZ12646584

amfi olarak ta jameson 820 modelini düşünüyorum okudugum yorumlarda çok tavsiye etmişelr fiyat oalrak 200 civarı güç oalrakrta 350 liralık amfiden dah güçlü

comp. larıda secersem bayramdan sonra siparisiş vericem Allah ın izniyle

diger sectigim ürünler hakkındada yorumunuz varsa esirgemeyin

ana ünite pioneer 50x4 tek amfi çıkışlı sub çıkışı ayrı yok çok pro değil ama ilk etapta işimi görür

Son düzenleme:
Componentlardan ben jbl GTO6507C kullanıorum gayet güzel ama resimdeki piooneri kullanan arkadaşım çok güzel ses kalitesi var diyor. Arkalar içinde ben Pioneer TS-A6921 kullandım gayet güzel ses veriyordu.

GTO6507C jbl In Kalıtelı ve Uygun fıyatdakı bır urunudur..Pioneer Mıd ?ßence başarısız..TS-A6992S Dersen Şahın doğan ıcınde ıyı Çalıyordu..cıhaz Kalıtelı kısacası..

GTO6507C jbl In Kalıtelı ve Uygun fıyatdakı bır urunudur..Pioneer Mıd ?ßence başarısız..TS-A6992S Dersen Şahın doğan ıcınde ıyı Çalıyordu..cıhaz Kalıtelı kısacası..

Eren abi benim arkadaştada şahin var zaten.:kop::rolleyes:

saolasn oktay abi jbl comp. ve pioneer oval leri ayarlıcak cuma olmazda gelcek hafta içi halledcem bi aksilik olmassa

amfi için kararısızım biraz, jameson 820 alcaktım sitede bi arkdasımızda jameson 900 gördüm bass çıkşıda var

ama biraz daha arastırcam yada bütceyi artırmak gerekiyo

ürünleri aldıgım yer ve monte edicek kişi farklı olcak

acaba montaja ne kadr gider kablolar falan da alcaz tabi bu işleri bilenlerden yardım alıyım :)

Kablolar dahilmi bilmiyorum ama 50-60 ytl gibi bi ücrete patlar bence.

bu pioneer companent değil bunu belirtmek isterim 3 yollu kolon bu arada tercihim jbl olur bu karşılaştırmada

kardeşim ben arka orj pandizotu söküp çift kat ( hop. gömme oluyor ) mdf yi 50 Ytl ye taktırdım tabi kaplamalı ben tesisatı kendim döşemiştim ona ayrı para veröedim sadece hoparlör montajı yaptırdım
mdf hariç kes tak usulü tesisat döşemek konyada 80-100 ytl den aşşağı yapan yer yok yukarısını da söylemeyim vicdan artık...
bana kalırsa jbl den geçme derim ence amfi ve hoparlörde pioneer de daha uzmanlar

son bi karar değişikliğine gitmessem

amfiyide 4 kanal jbl 75.4 alcam galiba 5 kanallılarda iyi marka pek yok jbl inde 5 kanal modeli bass çıkıs beni ttmin etmedi

onun yerine ilerde bass alagım zaman ekstarada bide mono anfi alırım

sistem böle olcak insallah

önler jbl 16 lık comp
arkalar 5 yollu pioneer oval 460w
amfi jbl 75.4

yardımcı olan herkese teşekkür ederim

jbl comp. ve pioneer 460 lıkları saolsun oktay abiden temin ettim

henüz montaj yapılmadı jbl 75.4 amfi den sonra kısmetse

şimdi önümdeki sorunlardan biri arakya 6x9 u bağlatmak vectra a kasalarda baya sıkıntılı orjinalliği bozmadan bkalım nası yapıcaz

Geri