Çocuk koltuğu yardım !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız ön koltuk için airbag olayı çok sakat..Eğer manel olarak airbag devredışı bırakılabiliyorsa..mesele yok

Abi ne zaman evlendinde çocuğun oldu.:) :p :D

Valla bir bilgim yok ama.

@Kaanik:

Çocukların ön koltukta çocuk koltuğu ile ya da çocuk koltuksuz oturulması çok sakıncalı.
Kaza anında airbagler patlayınca çocuğun nefesini kesebiliyor buda ölüme yol açar diye düşünüyorum.

Yalnız ön koltuk için airbag olayı çok sakat..Eğer manel olarak airbag devredışı bırakılabiliyorsa..mesele yok

Abi ne zaman evlendinde çocuğun oldu.:) :p :D

Valla bir bilgim yok ama.

@Kaanik:

Çocukların ön koltukta çocuk koltuğu ile ya da çocuk koltuksuz oturulması çok sakıncalı.
Kaza anında airbagler patlayınca çocuğun nefesini kesebiliyor buda ölüme yol açar diye düşünüyorum.

İkitane veledim var ikiz eren ve erdem adında :) Bu arada 3. koltuk işini çözdük gerek kalmadı 2 tane takıcam ve dediğiniz gibi ön koltukta 12 yaşını doldurmamıs hiç bir çocuğun oturtulmaması gerekiyor. Ayrıca aracımda manuel olarak airbag her nekadar iptal ediliyorsada olsun oraya çocuk yada bebek puseti koymam , teknoloji olabilir fakat kaza anında ne olacağını kimse bilemez onun için asla tehlikeye atmam .

Geri