cift kilit bozuldu?

bekir_nev

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaslar cift kilit devreye girmiyor iki kere bastigimda hic almiyor bazen aldigi zaman kapilari hemen tekrar geri aciyor bilgisi olan varmi aceba

sadece birgünlüğüne benimde basıma geldi.bi sonraki gün çift tekrar çalıştı.suanda bişey yok şeytan kulağına kurşun.
ama bende devam etseyde ; kutup başlarını söküp takacaktım.bütün ayarları sıfırlaması için.
not; sende böyle bişey yapmayı düşünürsen eğer ,teyp,cd changer kodlarını tekrar girmen gerekecek.bu kodlar mevcutmu sende ?

sadece birgünlüğüne benimde basıma geldi.bi sonraki gün çift tekrar çalıştı.suanda bişey yok şeytan kulağına kurşun.
ama bende devam etseyde ; kutup başlarını söküp takacaktım.bütün ayarları sıfırlaması için.
not; sende böyle bişey yapmayı düşünürsen eğer ,teyp,cd changer kodlarını tekrar girmen gerekecek.bu kodlar mevcutmu sende ?

toprakozz kardes hepsi elimde var hemen denicem bakalim düzelicekmi

ona gerek yok
bütün kapıları bagajı fln aç tekrar iyi bi şekilde kapat düzelir.

eğer bunların hiçbirisi işine yaramadıysa o zaman merkezi kilit motorunda arıza var demektir.aynısı başımıza geldi ve tamirini yaptırdık.ama normalde yok diyolardı...iyi bi elektrikçi çözdü işimi ve 1 yıl da garanti verdi...

dostum arbaya bin , kapıların hepsinin tam kapalı olduğundan emin ol,ve kontağa geç,kumandadan açma butonuna basılı tutarak sadece kontağı aç kapılar kendiliğinden açılıp kapanacak, yani yazılımı otomatik tekrar yükleyecek. benim başımada aynısı geldi bu şekilde çözdüm.

arkadaslar ilginize cok sagolun bu ara islerim yogun oldugundan yazamadim aküden olmadi sonra kapilari acip kapadim ve anahtari tanittirdiktan sonra düzeldi ok;)
yalniz bir sorum daha olacak ikinci kilitte tekrar sinyaller yaniyormu yoksa yanmiyormu inanin hatirimda kalmadi fazla kullanmayinca böyle oluyor:sorry:

ikinci kez kitlediğinde dörtlüler yanıp sönüyor...(1 kez)

ben bu konuyla ilgili birşey kesfettim :) diyelim kontak takılı ve sürücünün kapısını kapatıyorsun sonra gidip anahtarı diğer kapıyı acıp cıkardıgında 2 . kilit calısmıyor :D

Geri