check level oil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkirtay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkirtay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yolda giderken 5 dakkada bir buna baskmak zorundamıyım yol bilgisayarında gideceğim km yi devamlı görmek istiyorum (range) ama her seferinde breaking check level oli çıkıyo tekrar dokununca range yine çıkıyo birde bu terimleri bilen varmı sadece rangeyi biliyom tesekkürker

cam yıkama suyu eksik yada radyatör suyu eksik

check=kontrol ...level=seviye....oil=yağ bendede aynı sorun vardı arada sırada bu yazı çıkıyordu. Yol bilgisayarı yağ seviyesini kontrol edin demek istiyor. Ben hep kontrol ediyorum yağ seviyesi çok iyi zaten yeni değişmişti benim aracımda bazen bu sensör arızalanıyor sanırım o yüzden böyle yapıyor. Bence öncelikle yağ seviyesini kontrol edin eğer yağ seviyeniz normalse bu sensörü yada müşürü kontrol ettirin arızalanmış olabilir.

yağı daha yeni değişti

Bu konu detaylı şekilde açıklanmıştı daha önce, yol bilgisayarında çıkan tüm uyarılar ve açıklamaları mevcut, arama yapsaydınız keşke...

aynen benimkide yeni değişmişti ama ne yazıkki verdi bu uyarıyı. Bilgisayar ekranında bu yazıyı okumama rağmen ve yağ seviyesini kontrol edin demesinide anlamama rağmen bende inanamamıştım bunu demsine hatta bende burada öyle bir konu açmıştım. Eğer yağ seviyem normal ise bunun seviyesini yol bilgisayarına hissettiren müşür arıza vermiştir dediler.

cam yıkama suyu eksik yada radyatör suyu eksik

yanlış bilgilendirmeyin.

check oil level yağ seviyesini kontrol et demektir. ama sen başına breaking yazmışsın bir de. bu uyarıyı hiç görmedim ama oyle yazıyosa fren hidrolik seviyeni kontrol et anlamına gelir

cok tesekkurler herkalde fazla bi masrafı yok zannedersem?

ENGİNE OİL MOTOR YAĞI SEVİYESİ
OİL LACK ANİ YAĞ EKSİLTMESİ
COLONT LEVEL SOĞUTMA SUYU SEVİYESİ

WASHER FLUİD LEVEL CAM SUYU SEVİYESİ
BRAKE LİGHT FREN LAMBASI
BRAKE PAD FREN BALATASI
BRAKE LAMP FUSE FREN LAMBASI SİGORTASI
HEAD LİGHT TAİL LİGHT FAR VE ARKA LAMBALAR
AOTOMATİC GEARHOW OTOMATİK ŞANZUMAN

MİD (YOL BİLGİSAYARI TERİMLERİNİN ACIKLANMASI)

TRİPCONSA L/H
SPEED KM/H ORTALAMA HIZ
TRİP DİST KM YAPILAN KM (sıfırlama)
INST.CONS L/H O ANKİ SARFİYAT
CONSUNPT L/H ORTALAMA SARFİYAT'dan sonra

RANGE KM MENZİL (kalan benzinle gidilecek km )

STOP WATCH O.OS KRONOMETRE
OUTS TEMP C DIŞ SICAKLIK

aracına biraz yağ ekle bu uyarıyı görmeyeceksin?

Geri