cdx farlarını 1.6 vectra comforta taktım

dostum konuyla alakan yoksa sen bari zıplama
adam bana bozuk dedi ne bileyim . zaten bende almadım öyle deyince.
Şimdi siz fiyatta anlaşamadığınız için mi almadınız bozuk olduğu için mi şu konuya bi tam açıklık getirsek ya :) Siz almadığınızda BaYKaL farın 2. bir beyni olup olmadığını bile bilmiyordu benimle konuştuktan sonra ortaya çıktı 2. beyinde o nedenle sordum yanlış anlaşılmasın :)
Hem kendinizle çelişiyorsunuz sonra söylediğimde bana kızıyorsunuz neyse olan oldu neyse ne artık fazla umurumda değil siz güle güle kullanın farlarınızı ;)
daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu kapansın burada..

Son düzenleme:
bak dostum biz buluştuk farlara baktım, ve ok dedim. fiyatta pazarlık yaptım benim teklifim arkadaşa düşük geldi ve ayrıldık . daha sonra ben baykalı arayıp onun istediği fiyatı kabul ettim,ve bana farları sattığını söyledi ben de tamam dedim. ve daha sonra bana da bulabileceğini söyledi ve bulduda sağolsun. kendi farlarından birinde sıkıntı olduğunu ve satmaktan da vaz geçtiğini söyledi.

valla dostum ben beyin falan anlamam.???????

İyi ama siz yukarıda bozuk dedikten sonra almadığınızı söylüyorsunuz şimdide sattım dediği için alamadığınızı söylüyorsunuz.. Bozuk olduğu için almamanız gibi bi imkan olamaz yani beynin yok olduğu bilinmiyordu sizin anlaşamadık dediğiniz dönemde

ya dostum amma uzattın . neyin peşidesin hala uzatıyosun nasıl biliyorsan öyle olsun için rahat edecekse benim aldığımı düşün ben artık yorum falan yazmıyorum,boşuna vakit harcıyorum sayende. tüm yorumlarına saygı duyuyorum ve noktayı koyuyorum saygılar.

Peki :)

ben aradan hiç alakasız çıkıcam ama birşey kafama ciddi anlamda takıldı. ethem arkadaş sen merceksiz farları cdx farlarından 100 lira daha fazlaya satıyorsun ve baykalın farlar için 250 lira çok geldi de almadıysan. senin almadığın paraya kim daha fazlasını verip merceksizini alsın?

Komedi valla :)

Farları Hangi Çıkmacıdan aldınız?
Bari numarasını verin de Vectratör Nick'li arkadaşımız da sorsun oraya başka far varmı diye...

Geri