cdx farlarını 1.6 vectra comforta taktım

paylaşım için teşekkürler güle güle kullan

Konuyla hiç bir ilgim yok ancak yazmadan duramadım satılırken "Ewet far çalışır durumda... " denilmiş durduğu yerdemi bozuldu acaba. Bana göre vecrator arkadaş haklı gibi geldi.

dostum konuyla alakan yoksa sen bari zıplama
adam bana bozuk dedi ne bileyim . zaten bende almadım öyle deyince.

Konuyla hiç bir ilgim yok ancak yazmadan duramadım satılırken "Ewet far çalışır durumda... " denilmiş durduğu yerdemi bozuldu acaba. Bana göre vecrator arkadaş haklı gibi geldi.
ewet farlar çalışır durumda halada öyle ama sağ tarafın xenon beyninin sökülmesindeydi sıkıntı.. vectratör arkadaşımızda biliyordu sökülmediğini.. neyse gerekli açıklamaya yaptım farlar çalışır durumdaydı anlayacağın ama sağ xenon beyninin sökülmesindeydi sıkıntımız.. onuda vectratöre söylemiştim zaten .. bende bu kadar hoşçakalın

Son düzenleme:
: )

Öncelikle biz hiçkimseyi suçlamadık.. Yukarıda üstüne basa basa söyledim elimde net kanıt olmadığını sizinle hiçbir sorunum olmadığını ve saydıklarımın biraraya gelince bunu çıkardığımı.. Hatta eğer yanılıyorsam şimdiden özür dilerim bile yazdım tekrar okursanız oldukça net bir biçimde görebilirsiniz..

Farlara gelince bunlar veya değil önemli olan haber verilmesiydi yakasına yapışacak halim yoktu satmaktan vazgeçtim dese ben bu farlar yüzünden gideceğim günün programlarını değiştirdim o aksilikleri yaşamasam umurumda olmaz zaten ama cuma bunları alıcam diye bi sürü program iptal ettim ve farları alamadığım için BaYKaL ile görüşemediğimden dolayı ortada kaldım milleti bekledim vs.vs. olaya sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz..

sende haklısın dostum,bide benim açımdan düşün ?

resmen suçlu duruma düştüm ve bu beni üzdü.

Sizin açınızdan düşündüğüm için daha yazmadan önce sizinle bir sorunum olmadığını yazdım ben ;)

ok dostum ohalde bu konu hakkında birdaha yorum yazmayalım ve bana bi özür borcun olduğunu düşünüyorum sygılar.

Geri