Arkadaşlar az önce ethem beni aradı biraz kendi bahsetti biraz ben buradan okudum ve bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Arkadaşlar benim önceki aracım mercedesti. Onu satıp Opeli aldım ama aldığım günden beri gerek yaşadığım teknik sıkıntılar gerek konfor v.b sıkıntılar yüzünden aracıma ısınamadım... ve çarşamba günü gene arıza verdi servise gittim 9 ay içinde 2. kez motor beyni değişti

.. canıma tak etti ve bu hafta pazara çektim ve dün saat 15:30 sularında 18.250 ye aracımı sattım bugünde noter satışını verdim. bende tekrar bugün yeni mercedesime kavuştum şükürler olsun... Farlara gelince ethem abi evet farları alacaktı baktı gördü beğendi ama fiyatta anlaşamadık.. oldukça düşük bir fiyat verdi benim için...
daha sonra tekrar aradı söylemiş olduğum fiyatı kabul etti ama başka bir arkadaşımıza söz verdiğimi söyledim zaten sağ Xenon beyninin sökülmesinde sıkıntı yaşandığını ve sökülemeyeceğini söyleyincede kendisi vazgeçti.. işin aslıda xenonsuz sadece farları satmayı düşündüm istediğim fiyat oldukça yüksek olacaktı.. bende aracımı alan arkadaşa eski farlarıda beraberinde verdim..
İnanmayan arkadaşlarımız varsada hekimoğlu (okan) arkadaşımıza sorabilirler dün akşam evime kadar geldi sağolsun beni arabasıyla aldı dışarda biraz dolaştık tekrar beni eve bıraktı... Ethem abinin farlara gelince o farlarada ben aracılık ettim sayılır... İvedikte ALEMDAR OTOMOTİV var kendisi eşimin eniştesi olur mercedes parçacısı kendisi ona sordum hurdacılarda çok tanıdığı olduğu için. oda araştırırız bulursam ararım dedi ve 2-3 gün içerisindede aradı... ethem abiye yerini tarif ettim oda gidip almış...
Aracımı sattım eski farlarıda alan kişiye verdimm...
(ikinci bir konu yeri bulamadığım için buraya yazma gereği duydum kusura bakmayın moderatör arkadaşlar okursa mesajımı sevinirim artık foruma girmeyeceğim içinde üye kaydımın silinmesini rica ediyorum)
Herşey için teşekkürler Kazasız Belasız Cezasız günler diliyorum herkese.. dragon arkadaşım mesajında delikanlı sözünüde üstüme alınmıyorum...