Arkadaşlar merhaba. 2016 model Astra J Sedan Elite paket araç aldım. Geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ancak aracın orjinal CD600 teybini değiştirmek istemiyorum. Internette biraz arastirdigimda geri görüş kamerasini orjinal ekrana kurabilen bir yer olduğunu gördüm, ancak 6 bin lira istendi ancak 6bin lira bana çok fazla geldi. Bu işlemi daha uygun fiyatlara yapan bir yer bilen var mı? Araç ay sonuna kadar İstanbul'da. Denizli'de ikamet ediyorum ancak İzmir'e de sık giderim. Bu 3 şehirden öneri bekliyorum.
Bir diğer sorum ise; aynı firmanın kumanda ile aracı uzaktan çalıştırma özelliği yüklediğini de videolarda gördüm. Bu özellik çok işime yarar. Uzaktan çalıştırma çok faydalı olacaktir, ancak güvenlik açısından bir sakıncası var mıdır bilemedim(sakin ve güvenli bir sokakta oturuyoruz) ayrıca bu işlem sadece yazilimla mı yapiliyor yoksa motora, beyine vs. sakıncası olabilecek bir çip/modül vs mi takılıyor? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler
Bir diğer sorum ise; aynı firmanın kumanda ile aracı uzaktan çalıştırma özelliği yüklediğini de videolarda gördüm. Bu özellik çok işime yarar. Uzaktan çalıştırma çok faydalı olacaktir, ancak güvenlik açısından bir sakıncası var mıdır bilemedim(sakin ve güvenli bir sokakta oturuyoruz) ayrıca bu işlem sadece yazilimla mı yapiliyor yoksa motora, beyine vs. sakıncası olabilecek bir çip/modül vs mi takılıyor? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler