Cd çalar hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeCCaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok alaaksı yok bence....cd30 mp3 kadar lanet basit bir sistem yok lanert olsun bunu araba koyana:((( 3 aylık arabamdan soğuttu beni helal başka ne denir ki...

gökhan sende ne sorun çıkarttı bu cd30?... ses kalitesi gittikçe düşmeye başladı benimkinde....

bende de aynı changer dan var, yaptığım her cd yi okuyor maşallah:) tek sorun orjinal olmayan cd dinlerken sert bi kasise girersem yarın saniye kadar takılıyor, onun dışında gayet iyi çok şükür!
Bi tamirciye sordum cihazın içinde bir çipin olduğunu onun değişmesi halinde %50 çalışabileceğini söyledi ama dokundurmak istemedim. en son teybi çıkarttırdım sony gt 350 mp3 player takdırdım ama bu seferde direksiyon kumandası iptal oldu...

gökhan sende ne sorun çıkarttı bu cd30?... ses kalitesi gittikçe düşmeye başladı benimkinde....

durmadan cd error diyo.. bende direniyorum 30- 40 kere o çıkartıyo ben sokuyorum ancak öyle okuyo:(( lanet olasını bi kerede tamir ettirmiştim güya.. ama çalışmaya başlayınca mükemmel ses veriyo meret

durmadan cd error diyo.. bende direniyorum 30- 40 kere o çıkartıyo ben sokuyorum ancak öyle okuyo:(( lanet olasını bi kerede tamir ettirmiştim güya.. ama çalışmaya başlayınca mükemmel ses veriyo meret

aynen bende senin yaptığını yapıyorum benimkide öle okuyo o kadar para ver al ne kolçak var ne cd çalar okuyo :) artık yapcak bişi yok

allahtan ben de kolçak var:))

arkadaşlar gm e ortak bi mail atalım bence faydası olur bi şekilde bu cd30 lardan herkes şikayetçi????

Cd Leri Iyi Sil Ve Tak. Track Olmasinada Dikkat Et.mp3 Felan çalmaz . Bendede önce Sorun Vardi. Tek Problem Cd Lerin çizik,kirli Veya Buharli Olmasiymiş. Hiç Sikintim Yok şimdi.mükemmel Ses çikiyor.

arkadaşlar bilmediğiniz konuda niye bu kadar ısrar edersiniz anlamadım. Yok soğuktan olmaz diye.... Oto DVD playerlerin kullanım klıvazunda bile yazıyor cd çalar soğuktan etkilenir, aracın bulunduğu ortam çok soğuksa lazer gözü ilk etapta soğuktan okumaz, ne zaman normal ısıya döner o zaman çalışır diye

Geri