Cd çalar hakkında

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeCCaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeCCaL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Ara 2007
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar 2006 astra sahibiyim yaklaşık 1 ay önce her zaman dinlediğim mp3 cd lerimi taktığımda error vermeye başladı acaba cd çizik olduğu içinmi dedim yeni bi cd yaptım ama yinede okumuyo ama arabanın iç sıcaklığı normal olduğu zaman okumaya başlıyo acaba soğuktan yaparmı bilginiz varmı. teşekkür ederim
 
sıcaklıkla alakalı olacağını sanmıyorum bence cd çalarda bir sorun var
 
peki h kasalardaki cd30 larda böle sorun sık oluyomu ben öle duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
 
ya bendede var hem de 4 lü changer internette baktım 1100 ytl orjinal dışındaki cd leri okumuyor allem ettim kallem ettim farklı şekillerde farklı kaltede cd leri yazdırdım denedim yok okumuyor error cd diyor. artı dört orj cd yi takıyosun birini ya da ikisini okuyor bir normal çalışsa o kadar güzel ses kalitesi var ki sormayın!
 
cd leri isitmayi denedinmi:))))
 
ya bendede var hem de 4 lü changer internette baktım 1100 ytl orjinal dışındaki cd leri okumuyor allem ettim kallem ettim farklı şekillerde farklı kaltede cd leri yazdırdım denedim yok okumuyor error cd diyor. artı dört orj cd yi takıyosun birini ya da ikisini okuyor bir normal çalışsa o kadar güzel ses kalitesi var ki sormayın!

bende de aynı changer dan var, yaptığım her cd yi okuyor maşallah:) tek sorun orjinal olmayan cd dinlerken sert bi kasise girersem yarın saniye kadar takılıyor, onun dışında gayet iyi çok şükür!
 
arkadaşım dediğin gibi soguktan yapar galiba sen eskişehirlisin orası acayıp sogk olur bilirim muhtemelen soguktan olur cunku bendede soguk gunlerde sabahları cd okumuyo ama arac ısınınca okuyo:)
 
evet esk. acayip soğuk dediğin gibi :) bende soğuktan şüpheleniyorum cevaplar için teşekkürler
 
yok alaaksı yok bence....cd30 mp3 kadar lanet basit bir sistem yok lanert olsun bunu araba koyana:((( 3 aylık arabamdan soğuttu beni helal başka ne denir ki...
 
Eğer CD çalarlarınızdan,CD lerinizi çıkarmazsanız bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yani arabadan inmeden önce CD mizi CD çlarımızda çıkarmamız gerekir.

Bende de bu tür bir sorun var(arada okuma hatası veriyor) ve ben de çoğu zaman CD yi CD çalardan çıkarmayı unutuyorum.
 
Geri
Üst