cd 600 kullanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar .eski opelci olarak yeni aracımdaki cd 600 müzik sistemiyle ilgili usb vasıtasıyla bilgisayarımdaki onlarca klasör müziği aracımda dinleyebiliyorum fakat sıkıntım şu
direksiyondan parçalar arasında yapabiliyorum ama klasörler arasında otomatik geçiş yapamıyorum.varmı bir bildiği olan sistemle ilgili ufak ipuçları bilen varsa paylaşabilirmi?

Klasörler arasında otomatik geçiş olmuyor diye biliyorum ( bilen varsa paylaşımını bende bekliyorum) , seçili klasörü çalıyor, birde karışık seçilirse tüm klasörler den kafasına göre çalıyor.

1,3 astrada klasörler arası geçiş vardı diye hatırlıyorum..o sebeble sordum.ama bende bulamadım.büyük eksiklik eğer yoksa

Bende CD400 plus var , onda da aynı kafasına göre çalıyor, CD600 de aynı ise hiç şaşırmam, Opel multimedia konusunda biraz zayıf, cosmo araca biniyoruz telefondan müzik çalmıyor.VW en boşunda bile telefon bağlantısı var.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Malesef bu opelin üzerindeki müzik çalar ve radyonun performansı çok düşük..Necat beyin dediği gibi Multi media istemine pek önem vermiyorlar gerçekten..Benim aracın üzerinde(sanırım bir çoğunda aynıymış) 2 speaker oluşundan belli ediyor zaten...

Geri