çatlak egzos manfoltu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sökmesi zor bunu. aküyü falan çıkarman lazım. sen biraz elinle kurcala kesinlikle bulursun o kabloyu. olmadı fişinden çıkarmazsın kesersin direk :D

valla en iyisi kesmek. kökten çözüm :kop::) sabah bi yoklayım bulabilecem mi:good:

kolay gelsin:) yalnız kesme bak şaka yapmıştım ben. belki kabloyu sökünce arıza lambası yakabilir gerçi sanmıyorum ama sen dikkatli ol. eğer arıza lambası yakarsa gelen kabloları birbirine bağla söner ;) kahverengi ile kırmızı olanı birbiriine bağla demek istedim :D

kolay gelsin:) yalnız kesme bak şaka yapmıştım ben. belki kabloyu sökünce arıza lambası yakabilir gerçi sanmıyorum ama sen dikkatli ol. eğer arıza lambası yakarsa gelen kabloları birbirine bağla söner ;)

ok yanmaz işallah. gerçi airbag lambasıda yanıyo. bu da yanarsa yanına arkadaş olur. air bag ışığı yanlız başına kalmıştı.:kop::)

ya sekonderin fişini çekme sen kaynattır en iyisi

kaynattırsanda sekonder ses yapar kaynattırmasanda onun kurtuluşu yok. kaynattırırsan sadece sekonder yapar kaynattırmazsan manifolddan da ses gelir:)

fişi çektim arıza lambası yanmadı. şimdilik bi sorun yok :)

Çatlak manifoltun çaresi çöp tenekesinde.

Yenisi veya çıkmasına bakıcaksın arkadaşım. Tecrübeyle sabittir.

Çatlak manifoltun çaresi çöp tenekesinde.

Yenisi veya çıkmasına bakıcaksın arkadaşım. Tecrübeyle sabittir.

para kalmadı valla. bakalım belki buluruz. ya da yan sanayi takcaz. yan sanayi ne kadar idare eder aceba:)

Geri