çatlak egzos manfoltu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
çatlak egzos manifoltuna kaynak yaptıran varmı aceba yada değişen maaliyeti ne olur. çok ses yapmaya başladı:mad: araç 97 vectra b 2000 motor. bide egzos manifoltu değişirken motoru söküyolar mı?

ya gerçekten benim ezsozdadeğisecek güncelliyelim formu arkadaşlar lütfen

kaynak yaptırınca bir daha çatlayıp çatlamaması şans tamamen. 70-80 lira civarı para isterler. ben headers taktığım manifoldu sökmüştüm o zaman üstünde incecik bir çatlak vardı. ama bendeki çatlak ses yapmıyordu ilk çalıştırmada.gene de kaynattırdım duruyor. bence bir deneyin kaynattırın olmazsa çıkma alırsınız.

kaynak yaptırınca bir daha çatlayıp çatlamaması şans tamamen. 70-80 lira civarı para isterler. ben headers taktığım manifoldu sökmüştüm o zaman üstünde incecik bir çatlak vardı. ama bendeki çatlak ses yapmıyordu ilk çalıştırmada.gene de kaynattırdım duruyor. bence bir deneyin kaynattırın olmazsa çıkma alırsınız.

kaynatmaya mı 70-80 ytlmi istiyorlar:eek:

http://www.opelparcaci.com/v1/urunler.asp?id=12&urunadi=Opel

üstteki linkte parça fiyatı o kadar zaten.

peki kaynak yapmak için nereleri söküyolar. yani motor üst kapak açılcakmı?

yardımın için saol.:good:

yok sadece karter koruyucu sökmek lazım. motoru ellemiyorlar. ama motorun soğuması için beklemek lazım biraz. toplamda 3-4 saati bulur sanıyorum.yan sanayi almanı tavsiye etmem çok çabuk çatlıyor onlar.çıkma alınabilir o da şansına kalmış artık ne zaman çatlacağı. ama eğer bütçeniz uygunsa headers taktırın derim ben. hem performans alırsınız hemde çatlama derdiniz olmaz bir daha.

yok sadece karter koruyucu sökmek lazım. motoru ellemiyorlar. ama motorun soğuması için beklemek lazım biraz. toplamda 3-4 saati bulur sanıyorum.yan sanayi almanı tavsiye etmem çok çabuk çatlıyor onlar.çıkma alınabilir o da şansına kalmış artık ne zaman çatlacağı. ama eğer bütçeniz uygunsa headers taktırın derim ben. hem performans alırsınız hemde çatlama derdiniz olmaz bir daha.

ok o zaman şimdilik kaynakla idare edelim:)

çatlak manifoldun çok bir zararı da yok aslında. araç ısınana kadar ses yapar sonra o ses kaybolur. öle de idare edilebilir :)

çatlak manifoldun çok bir zararı da yok aslında. araç ısınana kadar ses yapar sonra o ses kaybolur. öle de idare edilebilir :)

evet aynen dediğin gibi yapıyo neyse bunu salladık şimdilik:)

sırada otomatik jiklenin yaptığı ses var ki bütün mahalleyi kendine baktırıyo.:mad:

sekonder hava pompasının fişi çekebilirsin o zaman. veya söküp yağlayacaksın. fişini çekersen eğer çok soğuk bir yerde yaşamıyorsan ki amasra diyor iline bir sorunla karşılaşmazsın.

benim manifoltta çatlaktı headers yaptırdım çatlamaya son

Geri