carbon clean kullanımı hakkında

nasıl baktırabiliriz onu ?

Burada bir kaç konu da okumuş idim. Ne kadar doğru? Onu bilemiyorum. Ama servisler de bakılır filan şeklinde yazılar vardı.

[MENTION=30869]ndipi[/MENTION] nadir bey bizim aracta rolantide dengesizlik patirtili yuksek sesle calisma gaz yememe gibi sorunlar meydana geldi rolantide koltuklar bile sallaniyo filtreler mi tikandi ?

[MENTION=30869]ndipi[/MENTION] nadir bey bizim aracta rolantide dengesizlik patirtili yuksek sesle calisma gaz yememe gibi sorunlar meydana geldi rolantide koltuklar bile sallaniyo filtreler mi tikandi ?

Bu kadar kısa zaman içinde bu sorunların olması mümkün değil.

Bu kadar kısa zaman içinde bu sorunların olması mümkün değil.

valla aynen dediğim gibi yaramadı mı acep yada kelebekten falan mı ki ?

Biraz daha kullan bakalım değişim olacak mı?

Biraz daha kullan bakalım değişim olacak mı?

ya tahminim enjektörle falan temizlendi motor filtreler tıkandı falan yarın bi göstersem mi diyorum kelebek filtreler falan değişsse ne olur acaba 150-160 km yaptık carbonla çünkü

Bana kalır ise bekle derim. Neticede temizlenen bir motor var ortada buda pisliklerin atılması gerek oda zaman içinde olacak iş acele etme derim.

Bu tür ürünlerden yani enjektör temizleyicilerden çok bir şey beklememek gerek. (Carbon clean farklı bir işlemdir. Servislerde özel yöntem ve maddelerin yardımıyla yapılır.) Enjektör temizleyicilerin anlık ya da kısa süreliğine tepki verdiği söyleniyor. Ama benzindeki çalışma sorunu giderme ya da enjektörleri yüzde yüz temizleme gibi bir fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Tekleme probleminize gelince: Sadece yakıt sistemindeki temizlik ya da yakıttaki olumsuzluktan doğan pisliklerin enjektörleri tamamen ya da daha fazla tıkamasından kaynaklanan teklemelerin yanında ateşleme sisteminizdeki hatalardan da teklemeler yaşanabilir. Rölantideki dengesizlikler, patırdayarak çalışmalar, teklemeler, gaz yememeler ateşleme sistemindeki bir sıkıntının da belirtileri olabilir. Servis ortamında incelenmesinde fayda vardır.

Bana kalır ise bekle derim. Neticede temizlenen bir motor var ortada buda pisliklerin atılması gerek oda zaman içinde olacak iş acele etme derim.

Benzinde devam mi edelim bi yarim sise karbon koyup birazdaha bekleyelim bakalim o zaman

Geri