Düzeldi tekrardan kensiliğinden bi yanıyor bi yanmıyor ama şuan iyi aracın gaz tepkimeleri değişti ya canavar oldu benzinde
Biraz daha zaman geçsin bariz fark ortaya çıkar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzeldi tekrardan kensiliğinden bi yanıyor bi yanmıyor ama şuan iyi aracın gaz tepkimeleri değişti ya canavar oldu benzinde
Biraz daha zaman geçsin bariz fark ortaya çıkar![]()
Araç.benzinde ortalama 10 litre ile 80 km yaptı ortalama devir 3000 falan ama devirli kullandım
bir de şey oldu araçta ya teklemeye başladı hani benzin biter tekler gaz yemez ya aynı öyle alt devirlerde. yapıştırınca bişi yok gidiyo acaba tesir mi ediyo bide stop edecek gibi oluyo filtreleri değiştirmek lazım galiba [MENTION=30869]ndipi[/MENTION] nadir bey sizi rahatsız hep ama tecrübelisiniz diye
Daha önce yazmıştım. Tekleme yapacak. Çünkü uzunca zaman temizlenmemiş bir motor var. Ve ürün motor içinde dolaşmaya başlayınca pisliklerden yerinden oynama başladı. Kısa zaman içinde tekleme filan kalmaz. Benim kendi aracım da aynı şey oldu. Hatta araç boşta ilen gaz verince eksozdan kurum fışkırıyor idi.![]()
eksozdan bişey fışkırmıyor ama siyah içi sanki araba dağılacak bi yerleri göçecek gibi emanet davranıyor![]()
Araba km si ne kadardı?
200.000 ama ustanın biri sesini duydu 300 400 devirmiş falan dedi ne kadar doğru bilemem ...
Km oynanmış mı? Yani?