teyıbınıze kontak ceyranı gelmıyor kontrol ettırın bı teyıpçıyeBu yontemle code yazan kisima geçmiyor sorun nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teyıbınıze kontak ceyranı gelmıyor kontrol ettırın bı teyıpçıyeBu yontemle code yazan kisima geçmiyor sorun nedir
teyıbınıze kontak ceyranı gelmıyor kontrol ettırın bı teyıpçıyemmerhabalar,benim aracımda safe moda geçti.geçme nedeni teyibi yerinden oynatmam oldu.Daha öncede akü değişiminden dolayı safe moda geçmişti ve tarif ettiğiniz sekilde code yazıp açmıştım.şimdi ise safe moddan code yazan bölüme geçemiyorum,sorun nedir sizce
merhabamerhaba arkadaşlar benim aracımdada car 400 var ancak daha önceki sahibi ne yaptı bilmiyorum ama ben akü değiştirdim kod falan istemedi bir arkadasımın arabasına bindim benim aracın aynısı 98 model astra f baktım onun teybinde code lambası teyp kapalıyken yanıp sönüyo orda lamba oldugunuda o zaman anladım zaten yani benim teyibimin kodu devre dışı bırakılmış bu nasıl oluyo bilen varmı bıde eskı halıne nasıl getırırım code lambasının devreye gırmesi için tesekkurler
Goldmaster arkadaşım merhaba özele mesaj atmayın demişsin ben okumadan mesaj atmış bulundum özür dilerim. Kendim alaşehir manisa'da oturuyorum ve bu işi izmirde yapıyorlarmış oraya ne vaktim var nede durumum yardımcı olursan sevinirim. teyibim philips car 400 kodu GM0400T1388903 lütfen yardımcı olurmusun... hoşçakal...
doğru serialden codesi 2806teyip kodunuz 2806 kesin dogrudur =)=)=)