çamurluk üstü sinyali parklara bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa c'de sinyallerin içindeki sarı plastiği çıkarıp yerine sarı ampul koyduldugu vakit erime vb. şeyler olmuyor.tecrübeyle sabit.

Orjinal Ön sis farı

Bundan 6-7 sene önce otomobil konusunda kanımın çok hızlı aktığı hatta ehliyetsiz olduğum dönemler kendi arabam olsun arkadaşalarımın arabaları olsun yan sinyalleri bağlamak bizim arabalarımızın vazgeçilmeziydi. bir çok farklı marka araçta normal beyaz amüpde kararma sorunu ile karşılaşmadık. bir dönem sinyallerin içine farklı ampüller koyma modası başlamıştı en baştada buz mavisi o renkli kalitesiz amüpper dışında sinyalin içinde kararma ile karşılaşmadık.

Bazen kendi arkadaşlarımın arasında konuşurken ben halen yan sinyalleri bağlamasını seviyorum dediğimde arkadaşlarım bana ayımısın diyor. :-)
iide usta biliosun modifiye aşkı boş bırakmıo insanı hep bişeyler yapmak istio insan su nasıl olur bu nasıl olur derken yapıoruz bıseyler.. çamurluk sınyalıde makul butceyle ufak yollu bı degısıklık oluo hele gozune bı hos geldı mı kalıcı oluyor.. millet ayı da dese kıro da dese gözüne hoş gelen number1!! şahının arka tamponu deltırtıp çam. sinyali baglattıgını da gördüysek zewkler tartısılmaz demek kalıo geriye:rolleyes:

Geri