cama su püskürtme yapmıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cess

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm.geçen hafta cama su püskürtmek istedim, silecekler 3 defa çalıştı ama su püskürmedi.depoda cam suyu var.acaba motoru mu yandı.sigortası olup olmadığını bilmiyorum.daha öncesinde motoru yıkatmıştım.

Püskürtme delikleri de tıkanmış olabilir.

Motordan ses geliyor mu?

Donmuş olmasın silecek suları?

Cam fıskiyelerine giden hortumun içindeki su eğer cam suyu antifirizi koymadıysanız rahatlıkla donabilir ve buda su akışını engeller. Su atmaya çalışırken motorun sesini duyuyorsanız büyük olasılıkla böyle bir durum oluşmuştur. Ses gelmiyorsada ya fıskiye motoruna elektrik gitmiyordur (sigorta yada silecek kumanda kolu arızası) yada motor yanmış olabilir. 4 fıskiye deliğininde aynı anda tıkanmış olması biraz zor bir ihtimal.

Cam fıskiyelerine giden hortumun içindeki su eğer cam suyu antifirizi koymadıysanız rahatlıkla donabilir ve buda su akışını engeller. Su atmaya çalışırken motorun sesini duyuyorsanız büyük olasılıkla böyle bir durum oluşmuştur. Ses gelmiyorsada ya fıskiye motoruna elektrik gitmiyordur (sigorta yada silecek kumanda kolu arızası) yada motor yanmış olabilir. 4 fıskiye deliğininde aynı anda tıkanmış olması biraz zor bir ihtimal.

öyle deme üstad benim tıkandı :D
Afyonda bir ara her yer kazılıydı toz toprak vs. bir baktım benim fıskiyelerden su gelmiyor, ama motor sesi geliyor, iğne ile açtım hepsini cillop gibi oldu :)

öyle deme üstad benim tıkandı :D
Afyonda bir ara her yer kazılıydı toz toprak vs. bir baktım benim fıskiyelerden su gelmiyor, ama motor sesi geliyor, iğne ile açtım hepsini cillop gibi oldu :)

Olmaz demedimki zaten. Zor bir ihtimal. :) O kadar toz toprak içinde olur tabi. :)

deliklere baktım tıkanma ihtimali yok.motordan ses gelmiyor.antifirizli cam suyu koymuştum zaten, suyun donmasına da ihtimal vermiyorum.

cam suyu koyduktan sonra ön ve arka cam suyunu depodaki yeni cam suyu gelene kadar basın hortumda kalan su donabilir.

kardeş o bende de oluyordu.alt taarafta silecek motorunun kablosunu çıkart tak bi.

yada bir elektirikçiye göster.

Geri