Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En kötüsü spoyler zaten, çook eskiden 206 GTI lara takarlardı. Bu arada ön tampon da OPC değil. OPC ye hat olarak benziyor ama orjinal opc ile bu senin bulduğunun resimlerini yan yana aç fark daha belli olur. Bence bu kite hiç bulaşma. Astra ya en çok gideni ya OPC line Ekler, ya da komple OPC tamponlar.
Bir de benden tavsiye, tabii ukalalık olarak algılamazsan Aklına gelen, veya dışarda gördüğün bazı parçalar kendi başlarına şık görünebilir ama bunların tümünü arabaya takınca araç çok abartı ve şıklıktan uzak oluyor. Ben eski mazda ma yapmıştım ordan biliyorum.
araç çok hoş olmuş,
bir kaç sorum olacak:
1- Cam filmi yasak değil mi? Polis çevirdiği takdirde ne diyor(sunuz)uz ?
2- Astra H kasa için Full orjinal OPC Body kit (line 1 veya line 2) leri nerden temin edebiliriz? Yurt içi/dışı
3. Tüm bunları İstanbul Avrupa yakasında yaptırabileceğimiz bir yer öneriniz var mı?
Teşekürler şimdiden gelecek cevaplar için.
araç çok hoş olmuş,
bir kaç sorum olacak:
1- Cam filmi yasak değil mi? Polis çevirdiği takdirde ne diyor(sunuz)uz ?
2- Astra H kasa için Full orjinal OPC Body kit (line 1 veya line 2) leri nerden temin edebiliriz? Yurt içi/dışı
3. Tüm bunları İstanbul Avrupa yakasında yaptırabileceğimiz bir yer öneriniz var mı?
Teşekürler şimdiden gelecek cevaplar için.
1-)abimin dediği gibi. sürücü ve yan koltuk için %70 içeriyi göstersin yeter.istiyorsan arkaya paravan yaptır kimse birşey diyemez.
2-)Orjinal servis yada bilenen bi tuningciden aynısını temin edebilirsin.Benim kesem için çok tuzluya kaçıyor.Eğer maddi durumun yerinde ise şimdiden güle güle kullan.
3-) Google Amca en büyük yardımcımız
viper&viper ve astraloji cevaplar için teşekkür ederim.
o zaman yarın ilk önce bir cam filmi için birkaç yere bakayım.
sonrasında yavaş yavaş opc kitlere bakmaya başlayayım.