Ezbere al calibrayı eğer orası burası ellenmemişşe , amele işi aksesuardan arınmış durumdaysa yağ yakmıyosa ağır vuruğu yoksa .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calibra gönül işidir , bir calibraya nasıl bakarsan ve onu nasıl kullanırsan sana öyle hitap eder . Devamlı eksikliklerini görüp moralini bozarsan ondan nefret edersin ama 2 tane kamyonu karşıdan otobus gelirken sollarken aldığın haz tarifsizdir . Kronik problemi sadece farların zayıf aydınlatmasıdır.
Sevgiler
şu opeltime mehmet ustayı bana bi tarif etsene yeri yurdu nerdedir?arkadaslar sorun cikartmayan arabami var allah askina calibrayi tartisiyorsak soyleyeym citti proplemi eksoz ve tm calibralar bu proplemi kesinlikle yasamistir bununda cozumu opeltime servisinde mehmet bey, neden mehmet bey drseniz calibra ruhunu tasiyan ve severek yapan bir usta. Ben calibra icin evimi sattim alabilmek icin, vardi bitane olmadi ben calibra ustune tanımiyorum bakmiyolar arabaya, araba sefkat ister yakitina kadar arkasındaym,
Allah nasip ederse herkese hssettircem calibra ruhunu
NASIL BAKARSAN ONU GORURSUN, BAKTİNİZ BİCME BAGLI BU
İi forumlar
Farları abi zenon yapacaz , yolu yok ( no way out , xenon) aynen boyle ingiliz sitesinde demişler d:
Anlayacagınız , allah vergisi merceklerimizi taçlandırma vakti gelmiştir. Lakin Bana tampon lazım ki arabanın önünü toparlayabiliyim.
Opel time d: serviste tampon varmıdır acaba yeliz hanımda?