çakmaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELCD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iyi akşamlar aracım 2004 vectra benim sorunum sigara çakmaklığı ile ilgili.Normalde çakmaklığa bastığımda çakmaklık çalışıyor ama bu çakmaklıktan dinlenen mp3 çalan cihazı taktığımızda çalışmıyor 2 den fazla cihaz denedik ama çalışmadı oto elektrikçi bi şey bulamadı sizin görüşlerinizi bekliyorum herkese selamlar allaha emanet olun

bendede aparatlar çalışıyor çakmak çalışmıyor ( corsa c)

Benim orjinal corsa çakmaklığı kısa geliyordu bende çıkarttırdım yerine markasız bir çakmaklık taktırdım daha derin şuan çakmaklık ne takarsam çuk diye oturuyor. Orjinal çakmaklıkta ufacık bi kasiste bile çamaklıkta takılı olan ne varsa çıkıyordu

Arkadaşlar çakmaklığın içinde çakmak ya da diğer aparatları tutan tırnaklar var. Onlar zamanla genişleyebiliyor. Kontak kapalı ve üzerinde elektrik yokken düz tornavida yardımıyla sıkılaştırabilirsiniz daraltarak.

görüş belirten arkadaşlara teşekkürler saolun

Benim orjinal corsa çakmaklığı kısa geliyordu bende çıkarttırdım yerine markasız bir çakmaklık taktırdım daha derin şuan çakmaklık ne takarsam çuk diye oturuyor. Orjinal çakmaklıkta ufacık bi kasiste bile çamaklıkta takılı olan ne varsa çıkıyordu
+++++ :good:

bende de aynı sorun var ama işe yarayacak hicbi cevap yok malesef

Geri