c2 ön panjur nikalajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan svs.joker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

svs.joker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar c2 vectra icin ön panjur ve alt ızgaralara nikalaj yaptırmayı düşünüyorum ankarada yaptıra bileceğim bir yer varmıdır veya nerden bulabilirim kendimde yapabilirim

Ekli dosyalar

• big_304674064bu.webp
    big_304674064bu.webp
    8.1 KB · Görüntüleme: 162
Aracınız c2 değil gibi duruyor??

astra panjuru gibi geldi bi an

c2 hocam bir önceki aracım c idi profilde olan ama resmi koyduğum arac c2 emin olabilirsiniz

ivedik 88 e 2 de nikelajcı dayı var biraz pahalıdır ama işi cok temiz yaptırırsan buraya resimini koy bakalım bende yaptırmayı düşünüyorum ama farklı sadece en alt ızgaranın cevresini

üstteki panjurun neresini nikelajlatacaksınız ki?

bence şuan krom olan yerlere (opel logosu hariç) piano black kaplama yaptırın, OPC gibi olsun :)

ben dedigin uygulamayi yaptim cagri ve iyi ki yapmisim diyorum. selim abi pek sevmez nikelajlari kapatmayi :D

ben dedigin uygulamayi yaptim cagri ve iyi ki yapmisim diyorum. selim abi pek sevmez nikelajlari kapatmayi :D
aynen nikelajsız arabamı olur yaw vectra yı gösteren öndeki nikelaj panjur tabi benim fikrim. burak görüşemiyoruz :confused:

Selim abi. Plakan sanırım T 4086 dün yani 04.10.2010 tarihinde sabah 08.50 sularında Atatürk bulv. üzeri avusturya büyük elçiliği ve rixos otel önünde gördüm. Ben yaya olarak geçtim. Arabada maşallah temizdi ... :)

Arkadaşlar selam bende logosuz ön panjur ariyorum ama orjinale yakin bi görüntü istiyorum yardimci olacabilicek bi arkadaş varmii...?

Geri