Ben daha önce airbag leri sökülüp arıza ışığı kandırılmış araç duymuştum. Adamlar satmadan önce airbag leri sökmüşler Böyle şerefsizler de türedi malesef, resmen insanın canına kastediyorlar

Abi sen baya dertlenmişsin ya, ama haklısın gerçekten. Bütün bu söylediğin sıkıntıları ben de yaşıyorum, nerde eskiler diyorum çoğu zaman...ikinci ellerde bu şeytanlıklar ayrı dert, sıfırlarda arkadaşın dediği gibi boyalı çıkanından mı korkarsın yoksa iyice dandikleştiler ona mı yanarsın. şu an piyasadaki sıfır km birçok araç bi acayip. yarısı plastik. neymiş, güvenlikmiş tıraş. bir moda oldu şu çekik farlar maşallah kaputun ortasından aynaya kadar far, yerden sileceklere kadar da tampon. kaput nerdeyse bir karış. çamurlukların yerini farlar stoplar almış. arka tampona bakıyorsun arabanın yarısı kadar plastik tampon.
valla piyasadaki birçok mal böyle artık. eve aldığım ıvır zıvır hatta markalı birçok şeyi şöyle bir kontrol edip revizyondan geçirmeden kullanamıyorum artık. 60 yaşında değilim 35. ama inanın 10 sene önceki mallar yok artık. gıdada da durum böyle. geçen bir mangal alayım dedim. baktım beş sene önce severek aldığım mangalın aynısı. kullanımından memnun kaldığım için hoşuma gitti aynısını görünce. yaklaştım baktım, sacı olmuş incecik. hatta saç yok sanki sırf emayesi kalmış. şöyle bir elleyivereyim dedim, esnedi emayesi sıyrıldı çıtırdadı. ızgara teline baktım tel aralıkları olmuş ikişer santim, köfte düşecek ateşe ona mı yanarsın, sucukta köftede de iş kalmadı ona mı? acaba iki tel eksik koydular kaç para kar edildi merak ediyorum.