Bulgaristan gocmenlerinin bulusma yeri...

Anne tarafım Şumnu (Şumen'in Türkçesi ;)) Çufalar köyündendir. Ama eski göçmenlerden, 70lerde gelmişler.

aramiza hos geldin :)

taa taa nebesiniz bratlar. :D

hemseriler nerdesiniz?

ben burdayım te :)

nural abi sen burdaydan senin araba hakkinda bikac bisi sorayim ya... nasil memnunmusun aracindan genel olarak 1.3 cdti 70 ps yetiyomu aracina tabikide yarismak icin degil o arac ama cok mu hantal kaliyo... 1.7 DTI sini tavsiye edermisin 2 sini karsilastirirsan sence hangisi? ekonomik olarak?

nural abi sen burdaydan senin araba hakkinda bikac bisi sorayim ya... nasil memnunmusun aracindan genel olarak 1.3 cdti 70 ps yetiyomu aracina tabikide yarismak icin degil o arac ama cok mu hantal kaliyo... 1.7 DTI sini tavsiye edermisin 2 sini karsilastirirsan sence hangisi? ekonomik olarak?

dostum ben aracımdan çok memnunum. 1 çocuklu bir aileyiz. yeri geliyo biraz zor sığıyoruz, maddi durumum da daha büyüğünü almaya yetiyo ama kıyamıyorum buna ben yaw. aracın kullanımı son derece keyifli. hiç hantal değil. yol tutuş konusunda zaten opeller iyidir biliyorsundur. 1.7 DTI sini hiç kullanmadım. beygir gücü aşağı yukarı aynı sanırım. yakıtı biraz daha fazla 1.3 e göre. ama genelde ondan da memnun herkes.

aracımı çok seviyorum. tavsiye ediyorum..

tesekkur ederim nural abi... evet aslinda aralarinda agim sagim bi fark yok... sonucta ikiside CORSA C :)... bu foruma astra g 1.7 cdti yada ecotec 1.7 DTI 75 ps lik (corsa c dede olan motor) ilk olarak bu iki astra g yi dusunuyodum sonra malum ogrenciyiz olabiliceginin en ekonomisini dusundum... alirsamda ilk dusundugum arabalardan biride opel olucagi icin sonucta alman... peugeot 206 1.4 hdi larda var ama hep gonlum opelden yana bakicaz... bu arada bi cocugunuz varmis allah bagislasin corsa tam bi aile araci 1 cocuk olunca sorun olmaz bence... arabanizida seviyomussunuz ne guzel iste allah gule gule kazasiz belasiz kullanmak nasip eder insalla... saygilarimla...

Kırcaali göçmenlerinin torunuyum ben de :), 38 de gelmiş dedelerim ninelerim hepsi.
soyadım da kırcaaliden geliyo zaten. bigün kısmet olursa gidip görmek istiyorum ata yurdunu, merak ediyorum

bu arada bi cocugunuz varmis allah bagislasin corsa tam bi aile araci 1 cocuk olunca sorun olmaz bence... arabanizida seviyomussunuz ne guzel iste allah gule gule kazasiz belasiz kullanmak nasip eder insalla... saygilarimla...

bu cümle bekar olduğunun ispatı kardeşim :rolleyes:

evlendikten sonra uzun yola çıkarken bagaj ucu ucuna yetmeye başlayacak, çocuk da olunca ne olur sen düşün :D.
çocukla uzun yola çıkmak henüz kısmet olmadı ama bagaj + sağ ön koltuk yeter diye düşünüyorum, arka taraf hanımla oğlana tahsis edildi artık :D

Geri