Bulgaristan gocmenlerinin bulusma yeri...

yok karşı çıkmıyorum ;) takılıyodum sadece.
bekarken arka koltuğa bi sırt çantası atar fellik fellik gezerdim ş.arası.
şimdi 1 saatlik yola giderken bagaj doluyor :rolleyes: ona dikkat çektim sadece.

bi zamanlar almanya-fransa vs. giden gurbetçiler BG da yol kesenlerden falan bahsediyodu, var mı öyle durumlar? TR plakayla davet çıkarmayalım heriflere?

yok canim oyle bisi... bi aralar vardi otobuslereydi oda... secimler icin gelen gurbetci vatandaslara karsi yapilan eylemlerdi sanirsam sadece otobuslere... turk pilakayla bizde cok gezdik hic kimse hoyt demedi... ana yollardan gittiginiz taktirde hicbi sekilde sorun cikmaz... sadece bikac gicik trafik polisi size hos geldiniz demek icin durdurabilir anlarsiniz :):):)

bulgarisatanda araba parçaları özellikle opel parçaları çok var aksesuar çıkma parça ordan getiren varmı ?

oyle turkiyeye getirebilen varmidir bilmiyorum ama bulgaristanda turkiyeye gore inanilmaz ucuz... arkadasimin koyde kullandigi vectra b vardi 1.6... sol on kapiyi tam tamina 25 levayami ne almisti turk parasiylada hemen hemen 25 tl ye denk geliyo... sasirmistim o fiyata... morgtan filan cikariyolar ise yarayan parcalari sudan ucuza alabiliyolar...

bu arada bi cocugunuz varmis allah bagislasin corsa tam bi aile araci 1 cocuk olunca sorun olmaz bence... arabanizida seviyomussunuz ne guzel iste allah gule gule kazasiz belasiz kullanmak nasip eder insalla... saygilarimla...

saol murat, valla zaman geliyo zor sığıyoruz arabaya ama yinede seviyorum aracımı. tavsiye derim kesinlikle.

saol murat, valla zaman geliyo zor sığıyoruz arabaya ama yinede seviyorum aracımı. tavsiye derim kesinlikle.

tabikide nural abi ben aile arabasi olarak max 3 kisilik bi ailenin... ayrica ekonomik oldugundan dolayi kasdetmistim....:)

hemseriler nerdesiniz :)

az sım tuka :)

az sım tuka sega...

i az sim tuka... :)

durigi çövek?

Geri