Bulgaristan gocmenlerinin bulusma yeri...

madem konu açtınız beni de dahil edebilirsiniz Haskovo

elektronik.. bölümüm... sofyaya gelmek nasip olursa görüşelim varna ya da beklerim...

guzel bende uluslararasi iliskiler okuyorum... varna cok guzel ya ben her yil ailemle gidiyoduk bikac yildir gidemiyoruz... cok guzel oralari... boza benzemiyo burdakine ama burasininda bulgaristaninda bozasi guzel banicka borek tarzinda bisiydi hatirlamisindir :)

madem konu açtınız beni de dahil edebilirsiniz Haskovo

vay vay vay hemserim bende haskovodan sayilirim sonucta kircaliye yakin kac gocmenisiniz... haskovoda gecen benimde oldugum araci cevirmislerdi tam girisinde... :)

89 yılında izmire geldik mestanlı, nissan ayında ordaydım, herkeze selamlar.

mestanli (momchilgrad) kucuk ama sicak bi yerdir ben simdi okul icin sofyadayim ama daha simdiden ozledim oralarini... :)

vay vay vay hemserim bende haskovodan sayilirim sonucta kircaliye yakin kac gocmenisiniz... haskovoda gecen benimde oldugum araci cevirmislerdi tam girisinde... :)

96 göçmeniyim annem Mosttan baba haskovo nun köylerinden ama babam da Kırjalinin köylerinden gelme Haskovo ya

mestanli (momchilgrad) kucuk ama sicak bi yerdir ben simdi okul icin sofyadayim ama daha simdiden ozledim oralarini... :)
güzel yer fakat 1 hafta içinde sıkıntıdan patlamıştım hiç tanıdğım yaşıtım kamayınca boş boş gezmiş tim çocukuğumda balık tutuğumuz sütle boyunda gezmiştim baya.

96 göçmeniyim annem Mosttan baba haskovo nun köylerinden ama babam da Kırjalinin köylerinden gelme Haskovo ya

anneniz mosttanmi biz tam hemseri ciktik bizimkiler tanisiyodur belkide annenizin ve babanizin adi nedir? dunya kucuk derlerdide inanmazdim... 2 gun once mosttaydim...

güzel yer fakat 1 hafta içinde sıkıntıdan patlamıştım hiç tanıdğım yaşıtım kamayınca boş boş gezmiş tim çocukuğumda balık tutuğumuz sütle boyunda gezmiştim baya.

insan turkiyeye alisinca oralarda sikiliyo cani evet kesinlikle haklisiniz... ama ben burda dogdugum icin kircalide yani bilmiyorum hic canimin sikildigini hatirlamiyorum... ama sizin icinde bol bol yazlari ozellikle gitmenizi tavsiye ederim iyi gelir gormek fazla durmamak sartiyla :)

yarın varna yolcusuyum.... yolu varnaya düşen opelim.net ailesi herkese ev sahipliği yaparım :D

Anne tarafım Şumnu (Şumen'in Türkçesi ;)) Çufalar köyündendir. Ama eski göçmenlerden, 70lerde gelmişler.

Geri