Bulgaristan gocmenlerinin bulusma yeri...

95 göçmeniyiz bulgaristan kırcaali ardinodanım.opelim e böyle bir grup gördüğüm için çok mutlu oldum.açanlara veya açana teşekkürler.
duyarliliginizdan dolayi hepinize ben tesekkur ederim... insan hemserilerini tanirsa bulgaristandada yardimci olabiliriz birbirimize karsi...

ben de varım

bizimkiler eskilerden.
kurtuluş savaşı hemen sonrası.

90 göçmeniyiz. Baba taraf Zvezdel - Debelka'dan , anne taraf Gruevo -Letovnik'ten 81'den 90'a kadar da Momchilgrad 90'dan günümüze İzmir.
vay vlademir abicim ben cumartesi gunu momchilgrad daydim benim orada inanilmaz cok akrabam var... raven tarafindan...

vay vlademir abicim ben cumartesi gunu momchilgrad daydim benim orada inanilmaz cok akrabam var... raven tarafindan...
şaka yapıyosun ya :D sınır çok doluymuş bizde bayramda momchilgradda olucaktık ama vazgeçtik havada buz kesiyodur orda şimdi :D ii gezmeler benim için bi baniçka ye bozayla :D orda yemenin tadına doyum olmuyor

şaka yapıyosun ya :D sınır çok doluymuş bizde bayramda momchilgradda olucaktık ama vazgeçtik havada buz kesiyodur orda şimdi :D ii gezmeler benim için bi baniçka ye bozayla :D orda yemenin tadına doyum olmuyor
ah be cnim abicim ben burdayim simdi momchilgradtada kircalidede hava yazdan kalma... inanilmaz guzel hava hicte soguk degil keske gelseymissin be abi... neyse baska zamana insalla... evet burda banicka yemekle boza icmenin tadi bambaska...

bozası değişik bişe TR dekine benzemiyor da banicka neydi? ben yabancıyım bunlara :D ama kaşkaval ı nı beğendim :D:D:D

89 yılında izmire geldik mestanlı, nissan ayında ordaydım, herkeze selamlar.

Geri