Buji Kablosu

greenman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.

Aracımın buji kablosunu değiştirmem gerekiyor.

Servisi aradım 350-400 tl fiyat çekti(GM Marka)

Bunun üzerine alternatif ucuz ve kaliteli kablo arayışına girdim.

Eğer bulabilirsem Bosch marka kablo almayı düşünüyorum.

Sizler hangi marka kabloyu tavsiye edersiniz.

Aracım 2000 Model Corsa B 1.4 16V

Şimdiden Teşekkürler.

slm hiç bulaşma orjinalini al derim kafan rahat eder 11 sene bindiğim araç 1 yıl içinde 3-4 takım kablo değiştirdim tüpte çok çabk arıza veriyor orjinalini taktım 4-5 sene sorunsuzca kullanıp aracımı sattım unutmadan orjinalinin uçlarında BERU yazıyor

Hocam bende orjinalden yanayım fakat gerçekten şuan o paraları verecek durumda değilim.

Bana fiyat performans ürünü lazım.

Bosch kabloları için çok iyi diyorlar.

Adapazarı Balkan otodan Ac Delco silikon marka buji kablosu alıp taktırdım. Fiyat olarak ta 100.-TL vermiştim , internetten araştırırsan daha ucuza bulabilirsin sanırım, ben Çok memnunum, Balkan otonun söylemesine göre GM de Delcoya yaptırıyormuş kabloları gerçekten eski buji kablolarına göre performansta ve çekişte çok farketti tavsiye ederim.

Adapazarı Balkan otodan Ac Delco silikon marka buji kablosu alıp taktırdım. Fiyat olarak ta 100.-TL vermiştim , internetten araştırırsan daha ucuza bulabilirsin sanırım, ben Çok memnunum, Balkan otonun söylemesine göre GM de Delcoya yaptırıyormuş kabloları gerçekten eski buji kablolarına göre performansta ve çekişte çok farketti tavsiye ederim.

Bende aynı buji kablosuyla değiştirmiştim . Gayet güzel suan bir sorun yok.

c3sqf.jpg

Geri