Buji kablosu ne alicaz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar x20ev motora buji kablosu ne alıp taktırmalıyız. Bosh var split fire var beru var. Var oğlu var yani :)
Sıfır kayıp ile çalışanı split fire olmalı çünkü 350 tl iyi mi :) Mp3 çalar fiyatı nerdeyse :) Ama abartısı vardır bence marka adını satmak gibi.
Ne önerirsiniz arkadaşlar adını değil kendini satın alacağımız, işe yarar buji kablosu hangisi? Tecrübe ettiğiniz önereceğiniz ya da iyi bu kablo diye duyduğunuz.

Ben Bosh'u tavsiye ederim.

Bana da o makul geliyor Savaş abi. Peki bana bir bosh marka buji kablosu ver desek adamda bi tane raftan al bu bosh marka buji kablosu dese kafadan bizim arabalara uyarmı çeşitleri var mıdır dersin opele bu bmw ye bu ya da 2000cc ye bu 1600 cc ye bu takılır diyebileceğimiz?

Ya bu buji kaplosu orginali 120 tl olmasi lazim sonucta 59 euro nerden cikti 300 350 tl...

Gerekli akım aralığında olduktan sonra bence BMW veya Opel fark etmez.

Opel genellikle Beru kullanıyor.Uygun fiyata bulabilirsen yıllarca kullanırsın.Ama en az bosch kadar pahalıdır.Jackları ve uzunlukları önemli.X20xev motor kodu için istersen sorun yaşamazsın.Diğer türlü denemek durumunda kalırsın.
Daha uygun olsun dersen Zetex kullananlarda memnun.Yada 100-120 civarına ebay dan 8 mm silikon kaliteli kablolar temin edebilirsin.

Teknoloji gelişince zorunlu olarak fazla seçici oluyoruz. Araçlar bilgisayar destekli, her yanı sensörlerle dolu. Beğenmediği bir şey olursa hemen arıza lambasını yakmayı marifet sayıyorlar :D. Eskiden 1,5-2 metre buji kablosu alırdık, bu kabloyu eskisine göre ölçerek kesip yeni buji kablosunu kendimiz yapardık. Ne günlerdi be o günler, şimdi zorunlu olarak teknolojiye yeniliyoruz :kop:.

Eskiden 1,5-2 metre buji kablosu alırdık, bu kabloyu eskisine göre ölçerek kesip yeni buji kablosunu kendimiz yapardık. Ne günlerdi be o günler, şimdi zorunlu olarak teknolojiye yeniliyoruz :kop:.

:kop::kop::kop:

E bay den nasıl satın alacağımı bilemiyorum hesaplı olsun dersem :)
Ama biraz fikir edindim sayenizde teşekkürler herkese.
Belki fikrini belirten başkaları da olur. Abonelik ekleyip biraz daha bekleyelim bakalım. Ama Respect arkadaşım noktayı koymuş gibi teşekkürler :)

Aracınızda LPG varsa buji kablosu çok daha önemli bir parça oluyor. Ateşleme kalitesindeki en ufak düşüş araçta hemen hissediliyor. bu nedenle 2 seçeneğiniz var; ya markalı ve kaliteli bir kablo alacaksınız 1-1,5 yıl kullanacaksınız yada doduco falan gibi italyan markaları uygun fiyata alıp aynı sürede (daha fazla olduğunu idda eden satıcılar var) 2 tane alacaksınız.

Geri