Bu Vites Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim abi.

6 ileri Dsgler de bir sorun yok, 7 ileri olanlar oldukça problem yaşattı. 20bin deki şirket aracımız Jetta Tdi da 2 kere aynı problemden tamir 3. de tamamen şanzıman değişimi oldu.

Toyotada da easytronic şanzıman mantığı mevcut hatta sorun yaşayanıda duymadım diyebilirim. Bence eski konforuna sahip değil yeni modelleri. Kaporta konusunda haklısın :)

Bizim arkadaş dizel bir polo aldı araç 30 000 şanzumandan sorun yaşadı ve sadece o değil enjektörler de çortladı. Sanırım 7000 TL üzerinde bir rakam istediler sonra ora bura derken 2000 TL kadar düştü oda müşteri memnuniyeti adı altında. Bin pişman oldu ya... rahat edeyim az yaksın derken servisten çıkamaz oldu. O yüzden bu konuda sık elemek gerek ya değilse araç alayım da rahat edeyim derken başa bela olması an meselesi gibi bir durumda söz konusu. Bu seat da dsg kullanıyor. Onunda yorumlarını okudum ama genel çok memnun... özellikle leona hasta oldum :)

Bizim arkadaş dizel bir polo aldı araç 30 000 şanzumandan sorun yaşadı ve sadece o değil enjektörler de çortladı. Sanırım 7000 TL üzerinde bir rakam istediler sonra ora bura derken 2000 TL kadar düştü oda müşteri memnuniyeti adı altında. Bin pişman oldu ya... rahat edeyim az yaksın derken servisten çıkamaz oldu. O yüzden bu konuda sık elemek gerek ya değilse araç alayım da rahat edeyim derken başa bela olması an meselesi gibi bir durumda söz konusu. Bu seat da dsg kullanıyor. Onunda yorumlarını okudum ama genel çok memnun... özellikle leona hasta oldum :)

Usta görünümlü insanlar, yanlış kullanımlar sonucunda yeni araçlar oldukça arıza çıkartıyor (genel olarak). Bende bu son aracım da her şeyin Yetkili Arkas serviste yapılmasına rağmen önceki sahibinin öküzlükleri yüzünden inanılmaz para harcadım. Yeni Leon ve A3 leri bende beğeniyorum, eski kasalarından hiç hoşlanmazdım Leon Cupra hariç :)

Adamlar birde çok güzel değerlere sahip bir motor koymuş ki üzerine çok hoşuma gidiyor özellikle 0-100 hızlanması çok iyi bakalım kısmet aslında aracımın süresi olmamış olsa sabah gidip anında alacağım ama işte bizlerin derdi başka üzerimize bir araç olduğun da ikinci bir aracı alma hakkımız yok. O yüzden elde olanın süresinin dolması gerek ya değilse imkansız bir durum sadece baktığım ile kalıyorum o kadar :)

Adamlar birde çok güzel değerlere sahip bir motor koymuş ki üzerine çok hoşuma gidiyor özellikle 0-100 hızlanması çok iyi bakalım kısmet aslında aracımın süresi olmamış olsa sabah gidip anında alacağım ama işte bizlerin derdi başka üzerimize bir araç olduğun da ikinci bir aracı alma hakkımız yok. O yüzden elde olanın süresinin dolması gerek ya değilse imkansız bir durum sadece baktığım ile kalıyorum o kadar :)

Allah gönlüne göre versin Nadir abi, sayılı gün çabuk geçer diyorlar :) Bende Piyangoyu bekliyorum :D

Allah gönlüne göre versin Nadir abi, sayılı gün çabuk geçer diyorlar :) Bende Piyangoyu bekliyorum :D

Sorma Alican hani derler ya umut fakirin ekmeğidir misali ben bilet almadım ama her hafta bir on numara tam kolon birde 5+1 tak kolun oynarım ama imansız daha kıyısından dahi geçmedi gitti :D

Ben hiç oynamam anlamam abi :) Yılbaşında gelenek gibi oldu alışkanlık, çıkmazsa yine olmadı diyip vurucam kafayı uyuyacağım :D

Astra easy bende kullanıyorum 4. Yılım daha bir kere hata vermedi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Astra easy bende kullanıyorum 4. Yılım daha bir kere hata vermedi

Şans.

Tapatalk Pro

Şans.

Tapatalk Pro

Bence şana değil kullanımla alakalı

Altındaki aracın hakkını verirsen hiçbir saıkıntı olmaz ama easy i opc gibi kullanmaya kalkarsan elinde kalır

Evet easyler eski teknoloji ve hassaslar ama doğru kullanımda kimseyi üzmeyecek bir araç

BaldıMla birlikte aldık onunki arıza verdi şanzımandan ama diyorum ya işte kullanmayı bileceksin

İstisna araclar var. Sizde kullanmayi bildiginiz icin sorun olmamis ne guzel.

Tapatalk Pro

Geri