Zaten genel olarak söyledim "üstüme alınıyorum" diye yorumlar geldi savaş abi.
Sen yapma bari emre abi, bu işlerden anlayan adamsın. Gözümün önünde benim arabamla aynı renk komple boyalı arabayı expertize soktular rötuş boyası var 1-2 noktasında dendi. Ankaradan getirip komple zımparalayıp boyattılar ve öylece sattılar boyasız diye. Boyasız ararken kimsenin zarara girmesini istemem, gerçi herkesin kendi tercihi ve ses etmemek daha iyi galiba.
Neyse herkesten özür dilerim, gerçekçi olduğum için ben öküzüm.
Sizin verdiğiniz bilgilerde herhangi eksiklik, yanlışlık vb. yok. Hatta farklı bir platformda boya konusunun tabu haline getirilmesinden duyduğum rahatsızlığı ben de uzun uzun dile getirdim defalarca. Ama bunu dile getirirken biz sevmesek de boya konusunda hassas olan insanlara saygı duymak durumundayız ve böyle bir toplulukta ona göre ifadeler kullanmalıyız. Aynı şekilde onlar da bize...
Bence kendinizi iyi ifade ediyorsunuz zira aslında uslübunuzla paralel bir kişiliğiniz olmadığı çabuk anlaşılıyor ama bazen yanlış uslüp seçiyorsunuz.
Tabii bu sizin kararınız... Düşüncelerime ve kişiliğime paralel olarak da zararı dokunmadığı sürece buna saygı duyarım.