Bu Karardan Sonra Gel de İkinci El Araç Al

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçimizde boya ve km takıntısı olan arkadaşlarımız mutlaka vardır, şimdi bu arkadaşları öküz yerine koymanın ne manası var?

Kilometre düşüren satıcıların hepsi de benim gözümde sahtekardır. Bu kararı veren hakime veya mahkeme heyetindeki birisine kilometresi düşürülmüş bir araç satılırsa acaba ne olurdu? Benim görüşüme göre hukuk adamları bir karar alırlarken çok iyi vicdan muhasebesi yapmalıdır, yasaları en iyi şekilde yorumlamalıdır, hatta kendilerini mağdur olanların yerine koyduktan sonra kararlarını vermelidir.

Nereden biliyorsunuz? PDR eğitimi mi aldınız?

Hangi gerekçe size toplumun bir kitlesini bu şekilde aşağılama hakkı veriyor?

Benim 15 yaşında 2. el bir aracım var ve nokta boyasız olduğunu iddia ediyorum, çünkü ilk sahibini tanıyorum ve yurt dışında yaşadığı için araç 15 sene yattı... Akıl eksikliğim mi var?

Bunu nasıl çevireceksiniz? Kime söylediniz de ben üzerime alındım?

Daha önce de bu tarz mesajlarınıza çok kez şahit oldum, haklı olduğunuz konularda bile böyle bir üslup haklılık payınızın üzerini örter... Yönetimin bunlara şahit olduğunu biliyorum, sizi bu platformda barındırmalarının tek sebebi özünüzde böyle birisi olmadığınızı biliyor olmaları olsa gerek. Ama yeterli değil...

arkadaş kendince insanları sınıflandırıp sonra belli bir kesme hitap ettiğini savunuyor. pek üstünde durmamak gerekir diye düşünüyorum.. sizde öyle yapın ...

arkadaş kendince insanları sınıflandırıp sonra belli bir kesme hitap ettiğini savunuyor. pek üstünde durmamak gerekir diye düşünüyorum.. sizde öyle yapın ...

Ben, kısmen tanıdığım için üzerinde duruyorum. Benim bildiğim aslında böyle biri değil, sadece üslup yanlış.

Nereden biliyorsunuz? PDR eğitimi mi aldınız?

Hangi gerekçe size toplumun bir kitlesini bu şekilde aşağılama hakkı veriyor?

Benim 15 yaşında 2. el bir aracım var ve nokta boyasız olduğunu iddia ediyorum, çünkü ilk sahibini tanıyorum ve yurt dışında yaşadığı için araç 15 sene yattı... Akıl eksikliğim mi var?

Bunu nasıl çevireceksiniz? Kime söylediniz de ben üzerime alındım?

Daha önce de bu tarz mesajlarınıza çok kez şahit oldum, haklı olduğunuz konularda bile böyle bir üslup haklılık payınızın üzerini örter... Yönetimin bunlara şahit olduğunu biliyorum, sizi bu platformda barındırmalarının tek sebebi özünüzde böyle birisi olmadığınızı biliyor olmaları olsa gerek. Ama yeterli değil...

[/QUOTE]14 15 yaşında arabaya binip nokta boya olmadığını savunan insanda ya vicdan ya akıl eksikliği vardır. Ya arabasını elden çıkarmaya çalışan bir çakaldır, ya arabasına toz kondurmayan sıfır km gibi gören polyannacı bir insandır. Biliyoruz ki garaj arabası denen şey de ülkede çok nadir bulunan bişeydir, zaten kendini belli eder herşeyiyle. Anlat anlat bitmez bu konu, bakış açısı dar nitekim bişey değişmeyecek...[/QUOTE]

Haklı durumdayken haksız duruma düşmeyi çok severim, boş zaman aktivitemdir. Yönetimin beni burada barındırması zaten söz konusu değil, nitekim sığıntı veya asalak türünden biri değilim. Sadece dikkat ettiğim ve kesinlikle emin olduğum birşey var ki EPIC FAIL muhabbetinden sonra hallice kin beslemişsiniz, açık kollama- biriyle sürtüşse de ben körüklesem falan.Yanlış düşünüyor da olabilirim tabi, insanlık hali...

İçimizde boya ve km takıntısı olan arkadaşlarımız mutlaka vardır, şimdi bu arkadaşları öküz yerine koymanın ne manası var?

Kilometre düşüren satıcıların hepsi de benim gözümde sahtekardır. Bu kararı veren hakime veya mahkeme heyetindeki birisine kilometresi düşürülmüş bir araç satılırsa acaba ne olurdu? Benim görüşüme göre hukuk adamları bir karar alırlarken çok iyi vicdan muhasebesi yapmalıdır, yasaları en iyi şekilde yorumlamalıdır, hatta kendilerini mağdur olanların yerine koyduktan sonra kararlarını vermelidir.

Arabamın boyası olmayan parçasına boyası var bu araba bu kadar etmez diyen adam gibilerine giydirdiğim sıfat gayet normaldir savaş abi. Mustafa gibi madur olmasın diye ön yargılarını yıkmak istediğim insanlar da ben de iyi niyetimden kaybetmiş olurum. Ben de komple boyalı bir arabayı almam, kendim boyayı pek önemsemesem bile satmakta zorlanırım diyerek kaçınırım sadece, bunu zaten diğer yorumlarımda da belirttim. Ülke insanı olarak genellemeyi çok severiz, ağzımız alışıktır; kimimiz koyunlar deriz, kimimiz çapulcular, kimimiz başka şeyler der. Hukukun bile bir temelinin olmadığı ülkede hiç bir şeye güven olmuyo, en güzeli kurcalamıyım alan razı satan razıysa sorun yok.

14 15 yaşında arabaya binip nokta boya olmadığını savunan insanda ya vicdan ya akıl eksikliği vardır. Ya arabasını elden çıkarmaya çalışan bir çakaldır, ya arabasına toz kondurmayan sıfır km gibi gören polyannacı bir insandır. Biliyoruz ki garaj arabası denen şey de ülkede çok nadir bulunan bişeydir, zaten kendini belli eder herşeyiyle. Anlat anlat bitmez bu konu, bakış açısı dar nitekim bişey değişmeyecek...[/QUOTE]

Haklı durumdayken haksız duruma düşmeyi çok severim, boş zaman aktivitemdir. Yönetimin beni burada barındırması zaten söz konusu değil, nitekim sığıntı veya asalak türünden biri değilim. Sadece dikkat ettiğim ve kesinlikle emin olduğum birşey var ki EPIC FAIL muhabbetinden sonra hallice kin beslemişsiniz, açık kollama- biriyle sürtüşse de ben körüklesem falan.Yanlış düşünüyor da olabilirim tabi, insanlık hali...[/QUOTE]

Ben araç garaj arabası demedim. Araç garajda da değildi zira? Eee hala iddia ediyorum 15 yaşında ve boyasız? Ne olacak şimdi? Hangi vasıfla (varsa tabii böyle saçma bir vasıf) beni ve benim durumumda olan kişileri akılsızlıkla nitelendiriyorsunuz?

Size kin besleyecek kadar BOŞ vaktim yok;)

Mert yorum yaparken hedef alınan bir kişi veya topluluk yoksa yorumda "birileri-bazıları" gibi sıfatlara yer verirsek yanlış anlamaların, kırılmaların önüne geçmiş oluruz ;).

TECH2 ile değiştirilirse ancak görülebilir deniz abi, farklı yazılımlarla hertürlü kanıtı yok ediyorlar.

Tech2 ile km değiştirilmiyor. Ayrıca Astra H, Corsa D gibi yeniler km verilerini ayrıca beyinde tutuyorlar ve değiştirilemiyor. Chiptuning yapanlar da bu işe odaklanmadıkları için eprom okuma yazma vs. ile şu an yapılamıyor. Sıfır beyinde sanırsam ilk 20km ye kadar değiştirilebiliyor sadece.

Benim de takıntım var, öküz oluyoruz bu durumda. Kimse durduk yere bir şey çıkartmıyor. Herkesin hassasiyeti farklıdır, karşı tarafa biraz saygı gösterin.

Zaten genel olarak söyledim "üstüme alınıyorum" diye yorumlar geldi savaş abi.
Sen yapma bari emre abi, bu işlerden anlayan adamsın. Gözümün önünde benim arabamla aynı renk komple boyalı arabayı expertize soktular rötuş boyası var 1-2 noktasında dendi. Ankaradan getirip komple zımparalayıp boyattılar ve öylece sattılar boyasız diye. Boyasız ararken kimsenin zarara girmesini istemem, gerçi herkesin kendi tercihi ve ses etmemek daha iyi galiba.
Neyse herkesten özür dilerim, gerçekçi olduğum için ben öküzüm.

Geri