Bu hava yastığı neden açılmadı yaaaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
+ emniyet kemeri takılmadığında araç içinde yolcular pinpon topu gibi birbirleri ile çarpışıp birbirlerini yaralayabiliyorlar.

+ emniyet kemeri takılmadığında araç içinde yolcular pinpon topu gibi birbirleri ile çarpışıp birbirlerini yaralayabiliyorlar.

düşünsenize oturuyorsunuz hiç birşey ve haberiniz yokken gelip birisi size kafa atıyor, yumruk atıyor...

çok geçmiş olsun bizede fikir verdi bu kaza bende emiyet kemersiz hava yastığının zararlı olduğunu yeni öğrendim tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Airbag 'ler emniyet kemeri takılı olmadığı zaman açılmıyor

ıyı vuramamıs ondandır

emniyet kemeri takılı olamsı lazım birde hız 90 nın üzerinde olunca açılıyo diye biliyorum.geçmiş olsun

Bilmem hatırlıyormusunuz.
Yaklaşık 4-5 sene önece idi kadın sürücü ve yanındaki kızı kaza yapıyorlar çok ii hatırlıyorum havayastığı kızın kafasını koparmıştı.

emniyet kemeri takılı olamsı lazım birde hız 90 nın üzerinde olunca açılıyo diye biliyorum.geçmiş olsun

Euro ncap. önden çarpmalar 64 km\h hızla yapılıyor ve hava yastıkları açılıyor.yani benim bildiğim bir hız sınırı yok mesele yolda gidiyorsun 40 ile karşıdan gelen adamın hızı 80 ikinizin hız toplamı 120 yani hızın 40 die yastıklar açılmayacakmı?
Tamamiyle aracın deforme olma hızı ile ilgilidir dir düşünüyorum.

geçmiş olsun bide şu aksesuarcılarda emniyet kemeri ikaz vermesin diye takılan aparatlar var yada emniyet kemerini koltuğun üstünden bağlayıp gezenler kesinlikle böyle bişey yapmayın o aksesuarcılarda satılan 5-10 milyonluk parça kadar ucuz olmamalı canımız kemer bağlı algıladığından hava yastığı açacak ve sonuç hüsran

Geri